tirsdag 27. februar 2018

Konglomerat definisjon

Definisjon av konglomerat i Online Dictionary. Betydningen av konglomerat. Norsk oversettelse av konglomerat. Oversettelser av konglomerat. Alle synonymer for konglomerat. Sjekk din definisjon, noe som betyr med våre engelske ordbøker. Konglomerat, konsern med virksomheter innen en rekke ulike sektorer. Et konglomerat vil ofte oppstå som et resultat av skiftende strategier, fravær av strategi eller.


Dette internasjonale religiøse konglomeratet har allerede erfart et fall som ligner det fall det gamle Babylon opplevde i 5f. Navnet " konglomerat " kommer av det latinske uttrykket for "blanding".


Det forstår vi hvis vi tenker oss en steinur eller rullesteinsstrand som blir forsteinet til. En konglomeratstat er en stat som består av flere territorier som kan være forbundet ved at det samme kongehuset hersker over alle disse territoriene. Forklaring på or uttrykk og begreper som er brukt i våre publikasjoner og på våre internettsider.


Runde boller tyder på mye slitasje under transport. Sedimentære bergarter er dannet fra grus, san slam og kalk.


Ved omdanning på dypet er stein- og grusmassene blitt til konglomerat, sand til sandstein. Gjeldende definisjon og beskrivelse av. Han regner også at konglomeratet kan settes i sammenheng med en omfattende deformasjonshistorie i den kaledonske. Har du spørsmål om eller kommentarer til artikkelen?


Kommentaren din vil bli publisert under artikkelen, og fagansvarlig eller redaktør vil svare når de har mulighet. Biskopåskonglomerat, Biskopåsen conglomerate, Birikonglomerat, Biri konglomerat. Per definisjon, dette er ikke sant pattegriser. Avhengig av kokkens preferanser, et konglomerat av frukt eller grønnsaker omgir vanligvis Nøff.


Bestemmelsene angir nærmere definisjon av konserninterne transaksjoner og risikokonsentrasjon, og kriterier for vurdering av hvorvidt disse er av vesentlig karakter. Berg hevder at skolekultur er et komplekst konglomerat av ulike sosiale fenomener. Han har utviklet en definisjon av organisasjonskultur.


Konglomerat definisjon

Unionpedia er et konsept kart eller semantisk nettverk organisert som et oppslagsverk eller ordbok. Det gir en kort definisjon av hvert konsept og dets forbindelser. Ordet kommer av det latinske socialis, som betyr felles, samfunnsmessig, og. Risikoen for at et firma river med seg de andre i et konglomerat dersom det går konkurs er lavere når et holdingselskap danner en buffer mellom selskapene.


Finn synonymer til sammenveving og andre relaterte ord. Gratis norsk synonymordbok på nett.


Et operativsystem er et konglomerat av programvaren som styrer maskinvaren i datamaskinen og sikrer at datamaskinen kan utføre alle. Eksisterende konkurranse, kunder, leverandører, substitutter og nykommere.


En vesentlig forutsetning for valg og definisjon av. Tro på overmenneskelige vesener, funderinger over hva som skjer etter døden, helbredelsesritualer og spådomskunst er ikke nytt. Tvert imot hører det med til. En masthead er en liste med informasjon om en avis eller et magasin som er vanligvis trykt i nærheten av den redaksjonelle siden eller inni coveret.


Hinduisme er et konglomerat av religiøse grupper som er grunnlagt eller praktiseres på det indiske subkontinentet. BESYMBOLTY HBergarter m. Alminnelige bestemmelser for navngiving og definisjon av geologiske enheter 2. Hinduisme er den eldste av de store verdensreligionene, med rundt én milliard tilhengere.


Konglomerat definisjon

Bergarter og sedimenter omdannes når de utsettes for høyt trykk og varme. Dette skjer under fjellkjede- dannelse eller i nærheten av.


Konglomerat definisjon

Uden nærmere præcisering betyder kapital sædvanligvis de resurser, som en person eller en organisation har, fx uddannelse, bygninger og maskiner. Innenfor det faglige konglomeratet kognitiv atferdsterapi er denne ideologien noe av det som forener.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.