tirsdag 27. mars 2018

Lchf recept

Gå ner i vikt snabbt utan att svälta dig själv. Om du letar efter bra LCHF recept och vill ha information om LCHF, så är det här rätt ställe för dig. Vill du optimera din hälsa och samtidigt njuta av god och lättlagad mat?


Då har du kommit helt rätt! Här hittar du över 6näringsberäknade LCHF.

LCHF (Low Carb High Fat) är en populär diet med mindre kolhydrater. På Mitt kök hittar du mängder av härliga recept enligt LCHF -metoden. LCHF står för Low Carb High Fat, fokusen ligger på hög andel goda fetter och låg andel kolhydrater i kosten.


Många goda och enkla LCHF-recept. Recept med bilder steg för steg. Flera jättegoda recept på LCHF som du kan använda till hela veckan.


Dieten går ut på att man först och främst tar bort de stora kolhydratkällorna. Mitt kök ger dig nya härliga recept, smarta tips och guider till de absolut bästa köksprylarna.

LCHF är en diet med lågt intag av kolhydrater men högt intag av fett. Att baka med lchf är både utmanande och roligt på samma gång. Här bjuder vi på några smarta tips och utvalda recept på sockerfria, efterrätter och bakverk. Tips och råd för dig som äter LCHF.


Här finns allt du behöver veta för att komma igång. LCHF -metoden prisas ibland som "dieten som låter dig njuta" av till exempel feta såser och goda ostar. Matlagning kan bli riktigt kul även om det till en början. Rivstarta med LCHF och säg hej då till sötsug och extra-kilon.


Här guidar vi dig med smarta matval till frukost, lunch, mellanmål och middag. I LCHF -flödet hittar du artiklar, recept och kan ställa frågor eller diskutera runt LCHF -kost.


Sök bland alla recept på LCHF -arkivet. Metoden går ut på att minimera intaget. Så går du ned i vikt med LCHF. Vi har lagat samtliga våra lchf recept.


Om man äter LCHF är det alltid svårt att hitta recept på bakverk som inte innehåller ofantliga mängder kolhydrater. Eftersom vi är vana vid att använda.

Glutenfria våfflor gjorda på ägg, mjölk och mandelmjöl. Fluffiga och goda, precis lika enkelt att göra som vanliga våfflor! Vitkål är en praktisk grönsak som håller sig länge i kylen. Den är dessutom billig och full av c-vitaminer.


Mycket goda chokladmuffins utan vetemjöl och strösocker. Enkla att göra med bilder steg för steg. Välkommen till den bästa receptsajten inom lågkolhydratkost. På den här sidan kan du läsa två recept på ett par fantastiskt goda LCHF -kakor som både innehåller det kolhydratsnåla och näringsrika mandelmjölet.


Gör din egen goda hemlagade rödbetssallad på ett enkelt sätt. Funkar för dig som inte äter så strikt LCHF och innehåller inga onödiga tillsatser alls. Så här bakar du en läcker Äppelkaka på LCHF vis: Sätt på ugnen på 2grader.


Smöra en form med avtagbar kant. Falkman Fredrikson och Anna Hallén Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat.


Det luktar så gott när man fräser chili och vitlök, och med bacon och rosésallad blir det en väldigt god broccoli-rätt. Mörk njutning (OBS.


Det här receptet innehåller gluten.) Det här är en dessert som riktigt tillfredställer chokladbegäret, när det tränger sig på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.