mandag 28. mai 2018

Arbetsbåt med kran till salu

Tidigare annonser till salu. Mått x En Fantastisk båt som är lämplig till arbetsbåt. När du letar efter begagnade maskiner som är till salu bör.


Pa sa sätt far säljaren av entreprenadmaskiner veta nyttan med.

Vi har nu Bogserbåt till salu i vår båtar kategori. Brädgång med räcke, bogserkrok, hiab kran och hydralisk driven.


Lidwalls Verkstads AB levererade denna arbetsbåt till Televerket i. Den var utrustade med kojplatser. Slamsugning, bunker och färskvatten. Att köpa en år gammal arbetsbåt till ett nystartat ab.

Vårt företag arbetar med försäljning av nybyggda pråmar som har godkänd konstruktion. Till salu Säljer begagnat. Begagnade båtar arbetsbåt. Information om alla båtar till salu med bilder och egenskaper.


Alla typer av begagnade båtar och segelbåtar, motorbåtar, kajaker och. På fördäck finns fundament till en numera borttagen kran. Göran Carell har pratat med ägaren.


Stor öppen styrpulpetbåt utvecklad för användning året runt. Hittills drygt 1båtar byggda. ALUMINIUMBÅT TILL SALU : XPOLARE MARIN XP 820.


En mycket välbyggd och stabil båt med aluminiumskrov och. Arbetsbåtar under 20m, Pråmar, kranar, flytdockor, 2. Funderar du på att byta båt eller kanske köpa en trailer?


Då rekommenderar vi vår båtförmedling.

GRATIS annonsering för alla. Annonsera begagnade och nya saker. Skogskran med hydraulsväng i gott skick. Har suttit på en grip till en timmerbilskran: Mer info.


Allt från smidiga transportbåtar till majestätiska hyttbåtar med extra. Lyftkranarna har också olika räckvidd för att passa ert behov.


Kraftig fiskebåt eller arbetsbåt i aluminium skapad för. Här ser du ett urval av de båtar vi har till salu just nu. En modern båt med generösa utrymmen.


Köp båt hos Europas ledande båthandlare. Gödeltunna med kran o ramp. Rampen hänger i 3-p lyft bak och. LIEBHERR bandgående kranar utmärker sig med överlägsen lyftkapacitet i de flesta konfigurationer.


Båtmäklare i Göteborg med rätt pris på båtförmedling. Kosterkryssaren har gått från en murken arbetsbåt till en. En dag låg båten där vid bryggan nedanför krogen och var till salu.


Alutec LC6är en liten, robust och kompakt arbetsbåt som passar perfekt till tex fiske, transporter eller som en robust familjebåt! Den är storebror till LC550. Utöver nya kranar från Tadano och Unic har vi ofta en del begagnade mobilkranar till salu.


Vårt intresse för dig slutar inte med att vi levererar en kran. Vi säljer snipor som levereras komplett med alla tillval du önskar. Meddelande till redaktionen.


Med grip och gräv agrigat med skopa. Larvgående kranar kallas för många olika namn som till. Drivmedel och smörjmedel med inriktning på sjöentreprena men även till skolor och villaägare.


Efter att ha jobbat med aluminium oc.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.