fredag 25. mai 2018

Makita multifräs

Upp till 60% lägre pris hos oss! Köp före kl 1 leverans nästa dag. En bild säger mer än tusen ord. Få liv i kameran med nytt batteri. Batterier till din mobiltelefon.


Populära märken, bästa priserna, experttips om hur du hittar rätt storlek.

Få tag på dina favoriter till kampanjpris! Kolborstfri 18V multifräs med LED belysning. Kan köras med 6-mm spännhylsor.


Multifräs, tre olika basenheter ingår, vilket ger fler användningsområden. Makita Handöverfräs DRT50Z den första batteridrivna Handöverfräsen. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Levereras med bas för kanfräs.


Multifräs med aluminiumkonstruerad motorkåpa som ger bra hållbarhet och precision. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige.

Köp Makita DRT50Z Multifräs utan tillbehör, batterier och laddare online eller via vår butik i Arlandastad. Vi är proffs på verktyg, levererar glad service och. Maskinen är kompakt, kraftfull och är mycket enkel.


Lätt och smidig sladdlös multifräs med tre baser samt tillbehör. Den aluminiumkonstruerade motorkåpan ger bra hållbarhet och noggrannhet. Varje månad hjälper vi över miljoner svenskar att jämföra priser. Fri frakt vid köp över 5kr.


Enhandsfräsen har ett växelhus i aluminium samt varvtalsreglering. Vi hjälper dig att hitta rätt makita 18v batteri 5. Just nu multifräs DRT50Z på. Alla våra kampanjer på ett ställe. Allt för en komplett verkstad.


Ett felaktigt e-postadress, användarnamn eller lösenord har angetts. Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel uppstår igen.


Makitas nya multifräs DRT50Z är batteridriven vilket ger större manövrerbarhet än nätdrivna maskiner, samtidigt som den har samma höga prestanda som Makitas. Lätt att reglera varvtalet samt med mjukstart. Här köper du Makita DRT50ZJXMultifräs volt med tillbehör till kampanjpriser med snabba leveranser online.


Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat.

Lagervara” innebär att artikeln normalt finns i lager, men ring butik för exakt saldo. Du har blivit utlåst på grund av för många misslyckade inloggningsförsök.


Använd funktionen för "Glömt lösenord" för att låsa upp och välja ett nytt. Erbjudandet gäller till och med december eller så. Basen i vårt sortiment är Makitas hela maskinprogram och tillbehörssortiment där vår strävan är att vara sveriges främsta återförsäljare av Makita. Stort urval av Makita hos Byggshop.


Verktygspaket med st kolborstfria. Läs mer och delta i tävlingen i senaste upplagan av DMH.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.