torsdag 28. juni 2018

Tätningslist dörr vlist

Handla dörrtillbehör i webshopen. Lägg till montageservice vid köp! Brett sortiment av prisvärda tätningslister i olika modeller och material.


Vi har tätningslister för fönster och dörrar och andra ställen där en eventuell springa kan behöva en tätningslist. Konsumentförpackning om meter.

Denna produkt finns i större förpackning på rulle. V-list som är tillverkad av svart silikon och som har en 12mm läpp för montering. Täta fönster och dörrar med våra tätningslister.


PL badkarslist är en självhäftande tätningslist av vit PVC för dusch- och badkar. O, D, V-list m m, färg ljusgrå, svart. För montering i nederkant på tröskellösa dörrar som skydd mot drag, ljud och damm. Bred tätningslist som lämpar sig väl för tätning av duschkabiner, diskbänkar och dylikt.


Prisvärd renovering och förvaring.

I dörrkarmen på en ytterdörr är det viktigt att ha en bra tätningslist. Det för att minska värmeförluster, ljudisolera och stänga ute fukt.


Stort utbud av dörrar i hög kvalitet till bra pris och snabb leverans. Större utbu bättre priser. Leta i flera butiker samtidigt. Tätningslist - Lär dig täta din.


De är tillverkare av gummi för att materialet som dörren är tillverkad av ska försluta så gott det går mot. Minskar drag och buller, passar såväl fönster som dörrar.


Begränsa dina resultat grid list. Välkommen till oss på Jula! Gummilister och tätningslister för tätning av fönster, dörrar för att hålla ute kyla, buller och smuts.


Självhäftande, universell tätningslist som täter mellan 2-5mm. Detta försvinner om tätningslisten placeras på rätt sätt. TÄTNINGSLIST P-LIST EPDM 100Mx9MMx5MM, VIT. Universal tätningslist till dörrar och fönster.


Jämför priser och läs recensioner på Dörrar. Färg: VitLängd: 2m Pris pr stk.

Hitta tätningslist till ojämn dörr ? En V list skulle också kunna fungera den finns för både. Två tjocklekar, mm (för fönster) och mm (för dörrar och kraftigare springor).


D-formad gummilist för tätning av fönster, dörrar. Beställ tätningslister av hög kvalitet från Kuntze!


Ungefär som en V-list men med en extra tunga som ligger inunder en plåtlist som är skruvad i ytterkanten på. Dörren sitter bakom liggande. P-listen är den vanligaste tätningslisten för fönster och dörrar. Klarar springor mellan 2-mm.


Väderbeständig tätlist som klarar av fönsterspringor mellan och mm. Tätlisten fästs med stiftpistol inuti fönster- eller dörrbågen där den förhindrar drag. Den självhäftande tätningslisten är utfortmad för fönster och dörrar med medelstora. Sverige att introducera borst som tätningslist för fönster och dörrar.


Genom att använda våra tätningslister, dörr -till golv-borstar och gummitätningar, kan du spara upp till % i energikostnader.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.