mandag 29. oktober 2018

Husets framsida

Här hittar du inspiration och inredningsidéer till ditt hem för husets framsida. StyleRoom är Sveriges största inredningscommunity och visar inspirerande bilder. Meddela mig om nya inlägg via e-post. Julbelysningar kan vara i alla möjliga former, men oavsett tycker jag att de alltid för mer sig en känsla av värme.


Får ju visa några före- och efter bilder från framsidan av vårt hus ! Jag håller helt och hållet med dig, framsidan är där originalentren finns.

Min mormor och morfars hus ligger med gaveln ut mot vägen, inga fönster eller. Framsidan av huset med fin grusad rundel. Många satsar pengar och tid på baksidan och det är såklart rätt, men jag kan tycka att framsidan är underprioriterad.


På husets framsida finns en fin glasveranda med vackra detaljer. På gaveln finns en stort inglasad vinterträdgår isolerad och med golvvärme.


Från köket tar du dig två trappsteg ner till en liten hall med utgång till husets framsida och vidare in i tvättstugan som är utrustad med tvättmaskin. Välkommen till det finaste huset på Vestagatan, ett hus i absolut toppskick!


Huset har ett utmärkt läge med baksidan mot skogsdungen och framsidan utan hus framför.

Götenehus Sandhem Vinkelhus med söderläge på framsidan. Sandhem är ett perfekt hus för tomter med söderläge mot gatan. I vinkeldelen direkt till vänster om. Romantiska rosor Att ha rosor på framsidan är ett enkelt sätt att skapa en idyllisk ingång till huset.


De kan antingen planteras längs med en stig fram till. I somras lade vi gräsmatta på baksidan och. Arbetet med att återuppväcka rabatten på husets framsida har nu påbörjats. Inledningsvis grävs det ur jord runt rosor och buskar.


De buskar, av arten rynkolvon. Det är många som stannar till när de passerar Bosse och Inger Lindqvist villa i Vallentuna, norr om Stockholm. Trädgården på framsidan av huset drar onekligen. Barnvänligt område med närhet till hav, skola och kommunikationer och centrum.


Vilken planlösning ska man ha om man har sol och entre på framsidan. Vi hade kollat ut Myresjöhus Tenor men vi kan inte fatta hur man ska kunna göra.


Enligt detaljplanen skulle två bilar få plats efter varandra på uppfarten. Jag vet att ni är less på att läsa om husmålning, jag är lika less på att måla så vi kör ett sista inlägg nu när jag lagt undan penseln. Idag finns bara två stora ornäsbjörkar kvar på husets framsida och ett antal.


Runtom huset har säljaren även kostat på stensättning.

Här finns dessutom ett uterum på husets framsida och en väl tilltagen veranda på husets baksida. Både den västra och den östra flygeln syns sällan på fotografier tagna norrifrån med husets framsida på grund av att de är lägre än huvudbyggnaden och.


Planteringen av vår nya rabatt på framsidan av huset är planerad till slutet av nästa vecka (v. 20). Vi hoppas att detta sker snabbt och enkelt och att vi får. Insynsskyddad atriumgård vid husets framsida samt stor trädäckad altan med dubbla förråd samt gräsmatta på husets baksida.


Fina ettor och tvåor med närhet till både butiker, kommunikationer och naturen. Fikastund på husets framsida i förmiddags, visst lockar det med tanke på minusgraderna hemma i Sverige. Våra gäster som tagit bilden ville bo kvar länge.


Sovrum 2: Med ekparkett, ljusmålade väggar och fönster ut mot husets framsida. Sovrum 3: Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och sängmöbler. Vill du bidra till huset ? Skänk en summa - stor eller liten.


Jag använde själva huset som utgångspunkt för att mäta ut placeringen av. Fullutrustat kök med matplats och sällskapsdel.


Utöver denna uteplats har Häradshusen ytterligare en uteplats på husets framsida och en mindre balkong i anslutning till övervåningens sovrum.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.