torsdag 25. oktober 2018

Ruccolasallad recept

Bjud på en härlig ruccolasallad till middagen − här har vi dukat upp alla våra ruccolarecept. Passar bra till kycklingrätter. Somrigt läcker tomat- och ruccolasallad som passar utmärkt som förrätt till en mastigare huvudrätt under vinterhalvåret eller som huvudrätt tillsammans med.


Ruccolasallad med frukt och fetaost. Kombinationen av söt frukt och salt ost är väldigt lyckad.

Alla typer av sommarfrukt passar. Söta persikor, nektariner. Getostlinsotton går att förbereda dagen innan. Recept på lättlagad mat från matprogram och kokböcker.


Kyckling på en bädd av ruccolasallad. Serveras med en sås av soltorkade tomater och ugnsstekta rotfrukter. Dela upp färsen i åtta delar, rulla varje del och platta ut dem.


Lägg en rejäl klick färskost.

Rucola och marinerade soltorkade tomater trivs bra ihop i paj. Gör så här: Skölj ruccolan och dela den på hälften. Laktosfritt från Norrland. Blanda ihop ingredienserna.


Det finns massor med goda laktosfria produkter för dig som vill göra det bästa valet. Både för dig och hela vårt älskade Norrland.


Gör tre färdiga fat där du först har fördelat ruccolasalladen som "grund". Rulla parmaskinkan och lägg stycken på varje tallrik på ett. Mitt kök ger dig nya härliga recept, smarta tips och guider till de absolut bästa köksprylarna.


Mer info och recept som innehåller ruccola. Använd sökrutan ovan och sök recept du vill laga. Eller kombinera sökord som "lättlagat", "snabblagat" med exempelvis en råvara som "kyckling".


Detta recept går att få som en variant. Bocka i ditt extra val och lägg till recept. Päron, valnötter och parmesan är en oslagbar kombination. Sötman från päronbitarna paras fint ihop med.

Vill du läsa detta recept i din mobil ? Praktiskt när du handlar ! När du äter den känns det nästan som du befinner dig på en liten restaurang längs Neapels kust. Sallad med ruccola och räkor. I receptet för Ricottaplättar med spenat och ruccola rekommenderar vi Bong Touch of Taste Grönsaksfond eller Ekologisk Grönsaksfond.


Om jag visste att ni är helt tokiga i ricotta hade jag postat det här receptet för länge sedan. Herrregu vilken like-bomb det blev på Instagram, jag har aldrig. Den håller flera dygn i kylen.


En underbar kombination i denna sommarsallad. Jag hittade receptet för år sedan i en grekisk veckotidning och vi äter den ofta när det är årstid för. Skiva potatisen och blanda med blekselleri, purjolök, persilja oliver och kapris.


Den italienska rätten carpaccio serveras vanligen som förrätt (antipasto) eller andra huvudrätt (secondo). Härliga wraps med skinka, sallad och en lagom mogen brie.


Det fina med brie-ost är att den bara blir godare av att ligga i picknickkorgen några. Men alla mina recept är testade och tillrättalagda av mig. Tomat- och mozzarellasallad.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.