tirsdag 6. november 2018

Betsa furugolv

Det billiga byggvaruhuset online. Snabb leverans, oslagbara priser! Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - % På Online Shopping. Det gamla hallgolvet var fläckigt och gulnat med mörka fogar.


Istället för att måla eller slipa och lacka valde man att slipa och sedan betsa golvet.

När du slipat ditt trägolv, eller om det är ett helt nytt golv, är det bra att behandla för en snygg finish. Lär dig allt om att betsa hos Beckers. Här hittar du tips om vattenburen bets och lackbets. För slitna trägolv finns det flera sätt att fixa en snygg finish.


Håller på att lägga ut golvslipning och behandling av ett gammalt trägolv, typ furugolv. Då vi önskar en vit ton på golvet rekommenderade.


Det finns lite olika typer av bets, det vanligaste är i dag Lackbetser. Att betsa är ett lätt sätt att färga träytor.

Det är skillnad mellan ett grangolv och ett furugolv. De gamla undergolven, ca 1mm breda brädor. Vi har valt att betsa golven med Zar Oljebaserad träbets.


Vi har tänkt att lägga furugolv i hela huset och har insett att måla inte fungerar pga. Fråga Ska vi betsa eller måla golvet? Vi ska flytta in i ett helt nytt radhus där ekparkett är standard. Eftersom vi är väldigt trötta på ekparkett skulle vi.


Ett gammalt och slitet golv kan förvandlas till ett nytt och spännande golv - om du bara låter. Betsa eller måla oljade furugolv ? Genom att betsa ett golv innan du lackar det kan du pigmentera golvet för att få en annan nyans eller färg än vad det har från början. Omslipat parkettgolv blir som nytt! Elisabet Broomé, viivilla.


Har precis slipat och skall betsa mitt furugolv. Har hört lite gott om båda metoder, blir det snabbt slitet om man lackar det? Kraftigt furugolv av norrländsk furu. Välkommen in till Sekelskifte och våra massiva golvplank av furu!


Det finns många typer av golv, alla med olika egenskaper, billiga som dyra.

Sätt karaktär på ditt hem genom att betsa dina träytor. Beckers Decor Träbets är en matt vattenburen bets som används på. Har dragit upp alla spikar. Jämför priser och läs recensioner på Golv.


Jag och min sambo ska flytta snart och är djupt oense om hur vi ska göra med golven. Jag tycker vi ska behålla original golvet som det är, just nu är det lackat.


Man kan använda sig även av olika färgad lut för att få djupare och jämnare infärgningar på furugolv eller vid färgning av parkett och massiva ek golv. Slipduk till golvolja kr. Furugolv, per meter 1kr.


Skurborste för skaft kr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.