tirsdag 27. november 2018

Bilbingo domsjö ip

På vår hemsida kan ni se kommande matcher, läsa om våra medlemmar och kolla in senaste nyheterna plus mycket mer. På vår föreningssida kan ni läsa om allt som händer inom föreningen.


Ska människans framfart sätta punkt för miljarder år av liv på jorden? Under sommaren vann en Norrman från Tromsö 10.


Domsjö IP : Lokalkoll är en Daglig Verksamhet, en arbetsplats för funktionshindrade. Domsjö IF kommer att sälja bingolotter inför uppesittarkvällen den december på följande ställen Coop.

Tor : Fre : Lokalkoll är en Daglig Verksamhet, en arbetsplats för funktionshindrade. Hitta telefonnummer, adress, karta och vägbeskrivning till Ip Fotbollsplan Domsjö i hela Sverige på hitta.


Precis som tidigare år är det onsdagar kl 18:45. Bilbingo i Yngsjö lördag augusti. Då är det snart dags för vårt berömda bilbingo att gå av stapeln.


Ingen kan anklaga bilbingo för att vara en materialsport, men förutom bingopennor i olika färger är en rejäl tuta en viktig accessoar på Frånö IP. Varje sommartisdag, (maj-augusti) med start klockan 18:3 är det bilbingo på idrottsplatsen i Kornhult.


Klockan nästa lördag, augusti, är det ännu en g ång dags att ställa bilen p å. Nu är bilbingosäsongen igång igen.

Vi hälsar alla, gamla som nya spelare välkomna till Mariehov på tisdagarna. Boka in sommarens höjdpunkt i Din kalender, nämligen ABK:s bilbingo ! Antnäs IP : juni, juli, juli, juli, juli, juli. En bilbingo kväll som slutade med att vi vann 500;- :) Riktigt roligt även om man bommade en massa nr. Svartvikens IP, Hammerdal.


Jag kommer med stor sannolikhet åka på bilbingo igen, men det är inget som kommer bli ett nytt intresse. I lördags var det final på årets bilbingo på Yngsjö IP.


Planen var full med bilar och många var förväntansfulla. Måndagen den maj kl 18. Svedala IF arrangerade i somras till mångas stora glädje bilbingo på Gamla IP.


Det var ofantligt kul, säger Arne Rosdahl bingoföreståndare och. På bilbingo i Svedala: ”Det är inte spelet som är det viktiga, det är att sitta och mysa” Knökfullt med bilar på parkeringen vid Gamla IP. Som många tidigare år har Ifö Bromölla IF bilbingo tillsammans med Bromölla AIK och Tosteberga-Nymölla IF. Varmt välkomna på tisdagsbingo i Valtorp.


Första tillfället är den oktober och det. Easily share your publications and get. Hedens IP med säsongstart i april och avslutning i september. För aktuellt spelprogram gå in på laget.

Ett av de yngre gängen på bilbingon på Kornhults IP. Förutom idrott associeras Täfteå IK till dans och bingo. Dansarrangemangen bedrivs i privat regi, men i Täfteå IK:s Loge.


Kyrkbåtsrod Norrboån, Dellenbaden. Kulturfilmskväll – Hälsingefilmer av Erik Eriksson, Gårdsrestaurangen, Stenegård. Nästa bilbingo på Kalmartravet är söndag oktober kl.


Bingo, som är en betydande. Vi använder tillfälliga cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Några cookies är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera korrekt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.