tirsdag 27. november 2018

Gård konferens

Strålande havsutsikt, konferens i eget hus, vinfabrik, matlagning med kock. Konferensanläggning på Lidingö min från Stockholm. Vårt prisbelönta konferensupplägg är unikt i Sverige. Varför blev vi prisbelönade?


Jo på Skårs Gård gör vi allting i naturens egna rum.

Den gamla pampiga herrgården ligger på en kulle omgiven av lummiga. Boka din nästa konferens på Vår Gård Saltsjöbaden. Extra MötesVagans på Högberga Gård.


Vi kan inte tänka oss en bättre plats för möten och konferenser, stora som små. Våra underbara miljöer inspirerar och skapar de förutsättningar ni behöver. Vårt stora öppna kök representerar hjärtat, själen och glädjen på gården.


Råbylunds Gård erbjuder kontorshotell och möjlighet till konferens i en lugn och kreativ miljö med kulturlandskapet inpå knutarna.

Njutning - Spänning - Gemenskap. På Torpa Gård hittar alla sin plats. Lugn och ro eller adrenalin, det finns något för alla sinnen.


Stockeboda Gård lämpar sig utmärkt för konferenser och kreativa möten för både mindre och större sällskap. Oavsett om företaget vill ha en konferens med.


Börshult Gård ligger med naturen inpå knuten men ändå nära Borås. Samla företaget och boka en spännande konferens på Ästad Vingård i Halland. Konferera i unik gammaldags miljö på en nyrenoverad gård, endast tio minuter från Kalmar centrum. När ni bokar konferens eller event på Hossmo Gård hjälper vi.


Håll er konferens i vackra miljöer nära Nacka och Stockholm. Vi vill utmana det traditionella mötet och tar konferensen till en ny nivå med fokus på upplevelse.


Råbylunds Gård Meeting i Lund är en konferensanläggning som erbjuder konferenser, mässor och möteslokaler i en trevlig. Med hav och natur inpå knuten är hotell– och konferensanläggningen Skeviks Gård en underbar plats för konferenser, utbildningar, affärsmöten, fester.


Vår favoritaktivitet för företag kallar vi för “Aktiv konferens ”. Sandvik Gård är en liten exklusiv konferensanläggning vackert belägen vid en sjö i norra Östergötland.

Perfekt för konferenser, ledningsmöten eller andra. Vacker herrgård på Värmdö endast min från city. Välkommen till vår gård med gamla anor utanför Borensberg. Vårt SPA har ett lugnt, avskilt och lantligt läge vid Borensberg och ligger i nära anslutning till.


Carlshälls Gård erbjuder konferens av högsta klass i STOCKHOLM! Mitt i naturen och endast minuter från Stockholm. I vår natursköna miljö så hittar ni allt från hotell, konferens, aktiviteter och restaurang. Fräscha lokaler i vattennära, naturskön miljö med erkänt bra mat och service.


Personliga möten På Rissne Gård kan vi även stå till tjänst med olika paketlösningar för konferens. Boka er konferens i naturskön miljö. Här finns allt upplagt för kreativa möten med gruppens sammanhållning i fokus. Många konferensaktiviteter att välja på.


Fyll i datum för att komma igång. Idala Gård är utmärkt för konferens. Vilket syfte du än har med er konferens så har vi. Allt för dig som planerar konferens.


Hitta och boka konferensanläggningar, konferenspaket, artister och konferensaktiviteter i Sverige.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.