mandag 10. desember 2018

Lång kroklist

Spara en massa pengar här! Kraftig och oöm kroklist med hälften långa och hälften korta krokar för kläder, väskor med mera.


Den vi tillverkat är m lång och rymmer hur många handdukar, badrockar och annat häng-bart som helst. Det gäller ju att tänka smart när man planerar små.


Rusta använder cookies för att du ska få den bästa upplevelsen av vår webbplats samt för att marknadsföra sina produkter. Kroklist Ek krokar ELSE, ByON.

Oavsett vad så har vi det! Klädkrokar och kroklister. Ett smidigt sätt att förvara nycklar. Du kommer alltid ha möjlighet att säga upp ditt deltagande och inte längre bli kontaktad av oss.


Stryktålig kroklist med kraftiga krokar, hälften långa och hälften korta krokar. Med krokar och hängare skapar du enkelt ordning och reda. Varför inte kombinera detta.


Krok Beslagsboden Enkel Matt Krom H50mm Bk044M.

Välj lång klädstång, kroklist och dubbla skohyllor som håller golvet fritt och underlättar städningen. EM sparar viss data om ditt besök för att ge dig en bättre upplevelse.


Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi använder cookies. Finns även i varianter med endast kapphylla eller. Denna annonsör vill inte bli uppringd av telefonsäljare.


Telefonförsäljare bryter mot lagen om dom ringer till någon som. En serie med hallmöbler bestående av två storlekar på hatt- och skohylla, kroklist, tavellist, nyckelskåp, pallar, trappstol och spegel.


Nostalgi kroklist Konsoler av återvunnen aluminium med en rundstav av trä (t ex bok, björk och ek) eller aluminium. Totalt ca 65krokar uppdelat på 4st lister. Reservpappershållare Smedbo Air AK3väggmonteras krom. Jag tycker personligen att de allra flesta kroklister är lite för korta och att krokarna sitter lite för tätt, vill gärna hänga på varannan eller var tredje.


Vi tillverkar tidlösa förvaringssystem som har en lång livslängd. Hyllteknik - en bärande id. Enkel kroklist med st krokar som passar lika bra i hemmets alla rum.


Fin både som den är eller att måla in i väggfärgen. Kapp- och skohylla skapar ordning och reda – lång klädstång, kroklist och dubbla skohyllor. Missa inte heller att Nostalgi i valnöt även finns som kroklist.


Dessa hittar du längre ner.

Gerdmans har allt för kontor, lager och industri. Dessutom kan Nostalgi förlängas med hjälp av en mellankonsol och på så sätt bli hur lång som helst. Följ oss på sociala medier.


För montering direkt på vägg eller på skena 987mm lång (för justering i höjd). Den håller upp till tre gånger så lång tid som traditionellt odlad bomull.


Kan även passa som kroklist i en hall. Den obehandlade mässingen får. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Köp hatthylla hos Confident Living.


Hos oss får du alltid hemleverans och fri frakt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.