fredag 7. desember 2018

Spolränna

SPOLRÄNNA AV ROSTFRITT STÅL FÖR INGJUTNING I BETONGGOLV: - Golvrännan har ett invändigt placerat spolrör med rostfria dysor som sköljer sidor och botten. Spolränna FURO 1Spaltränna FURO 1Låg ROT-golvbrunn FURO 125. Spolplatta Det förorenade vattnet rinner ner från spolplattan till en spolränna med skiljevägg där stora partiklar så som. SPOLRÄNNA FÖR RENSPOLNING AV MOPPGARN OCH STÄDMASKINSRONDELLER: - Kvalitet rostfritt EN 1. Avlopp med utvändigt gängad.


Strila är ett rostfritt produktsortiment av golvbrunnar och golvrännor, specialdesignat för att uppfylla alla krav, regler och normer som ställs. Nya Ifö iCon Rimfree förändrar helt synen på hur en toalettstol spolar.


Med en revolutionerande teknik, där vattnet symmetriskt spolar toaletten ren. Rostfria golvbrunnar och golvrännor för industri såsom tillverkningsindustri, livsmedelsindustri, verkstadsindustri, skogsindustrin och garage där man har mycket.


OxyG Car Wash Oljeätande bakterier som kraftigt reducerar olja och petroliumprodukter i vattnet. Dela Furhoffs Rostfria AB. Om- och nybyggnad Om man funderar på att bygga om ett gammalt djurstall, t. Gallerdurk - Underhållsfria platåer för industriella- eller utomhusmiljöer som ger stort ljus och vattenigenomsläpp.


Spolränna

Vi har slamavskiljare för alla typer av. Med flera år i branschen vågar vi säga att vi är ett av de bättre trycken.


Kenrex presenterar ett helt nytt sortiment oljeavskiljare ovan mark som både kan placeras inomhus eller utomhus och anslutas till befintlig spolränna. Vi kan ordna fram allt gällande fett samt oljeavskiljare både för stora samt små anläggningar samt alla tillbehör du behöver!


Hittar du inte det du söker. Manuella vikportar x m (b x h). Skulle ni vilja få klorna klippta, hunden bada klippt.


Separat gångdörr for entré direkt till plan 1. Låg bygghöjd Trots djup filterbädd (m) är filtret lågt i sin bygghöjd (m) och ryms i de flesta. Nivåmätare (med display eller utan) Nivåstyrd ventil - vätskesystem. Filtersystem för rening av vatten från olja och tungmetaller.


Spolränna

Montage av borstavskrapare ingår i entreprenaden. Förvaras fasta partiklar och skräp som samlats ihop från spolränna och reningsanläggning i ett för ändamälet lämpligt kärl? Kan du tipsa om en oljefälla eller enklare oljeavskiljare till golvbrunn i garage?


Spolränna

Vill ha golvbrunn i garaget men kommunen kräver oljefälla alt. Kessel oljeavskiljare Compact är en prisvänlig och mycket omtyckt modell som används över hela Sverige. Perfekt för den lilla verkstaden, biltvätten eller.


Betonggolv med en spolränna som är kopplad till fastighetens oljeavskiljare. Lokalen är fördelad i två plan. Bottenplattan är ca 1kvm och har ca meter i takhöjd.


Motordrivna takskjutsportar med fjärrsändare, slipat och behandlat. Bygghandlingar lagerhantering mm 1. När vi ska bygga vårt garage till vårt hus som drar igång runt årskiftet så funderar vi på det här med vatten och avlopp till garaget.


Har man bara en pump som ger lite flöde så behöver man nog. Description: Tillverkning och montage av spolränna. Idag har jag lasrat in höjden på en "plugg" som skall bli en spolränna i garagedelen. Kommer ligga 10mm under höjden på plattan, med fall ca meter runt om.


Med gallerrens menas fast avfall i spolränna från bilvårdsanläggning, tvätthall och dylikt. Uppvärmning genom Aerotemper. Grundbelysning i form av lysrör.


Spolplatta (hårdgjort, ogenomsläppligt material) med spolränna för uppsamling av slam och en sedimenteringsbrunn (två- eller trekammarbrunn). Kan anpassas till byggnadens förutsättningar – t.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.