onsdag 30. januar 2019

Nobina xdag

Klicka här för att se aktiekursen och köpa till marknadens lägsta courtage. Britterna med brexit skapar kanske lite problem i form av färre. Verksamheten bedrivs i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Bolagets marknadsandel uppgår.


Infaller vanligtvis dagen efter årsstämman. Står för exclusive dividend-day, dvs dagen utan utdelning. På X-dagen börjar aktien att handlas utan rätt. Man kan också läsa fakta om aktieutdelning och handla med aktier.


Nobina xdag

Här hittar du alla aktuella aktieutdelningar på börsen. Sök och hitta just den aktie och utdelning du är intresserad av med denna smidiga gratistjänst. Observera att utbetalningsdag är preliminär och kan komma att justeras. Aktien passar den långsiktige investeraren.


X-dag innebär den dagen då aktien handlas. Men som du säger finns andra. Här är aktierna på Stockholmsbörsen som har längsta och bästa utdelningstrenderna.


En stabil utdelningsaktie innebär sällan eller aldrig sänkt utdelning. Genom att använda den här webbplatsen godkänner du att vi använder kakor. HM strävar efter att föra en öppen dialog med aktiemarknaden, media, kunder och övriga intressenter.


Nobina xdag

Skaffa dig koll med denna gratis tjänst. Resurskoncernen, som verkar genom dotterbolagen Resurs Bank och Solid Försäkringar, är ledande inom retail finance i Norden och erbjuder betallösningar. Skandia – Ett starkt livbolag, fondförsäkringsbolag och prisbelönt bank med tjänster för sparande, trygghet och hälsa. Castellum hade x-dag idag och priset gick ner lite mer än utdelning på 2. Det var även X-dag för Intrum Justitia vilken jag inte har fått pengar för än.


Telia passade även på att hålla x-dag samma dag som rapporten släpptes. X-dag Dagen efter årsstämman är vanligtvis X-dagen som betyder "exclusive dividend day" och innebär att aktien handlas utan rätt till utdelning. Igår var det X-dag för Axfood och jag passade på att öka ytterligare i denna defensiva aktie när de gick. Klövern pref hade förvissa X-dag.


Nobina G4S Juni började bra. Fast just det där "det är ju bara x-dag en gång i veckan". En aktieblogg om björnar och oxar och hur man investerar sig uppåt i livet.


Bloggen AktieFamiljen fokuserar på mina aktieportföljer och investeringsbeslut, hur familjen kan sluta jobba med hjälp av passiv inkomst samt hur man praktiskt. Vad är X-datum eller X-dag.


Idag har en av mina kvartalsutdelare x-dag, nämligen Saltängen Property Invest. Aktiekursen har under den turbulenta tiden vi haft hållits stabil och idag passade.


Nobina xdag

Nu är det utdelningssäsong och då ökar priset oftast en del när utdelningen närmar sig. Axfood har haft sin X-dag och har därmed tappat ungefär samma värde.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.