fredag 8. februar 2019

Brevikens golfklubb tävlingar

Tävlingar inlagda i GIT hittar du nedan. Klubben har sedan tiden i Karlsborg en gedigen tävlingstradition.


Många av klubbens medlemmar upplever tävlingarna som ett viktigt och roligt inslag i verksamheten. Här anordnar vi både större och mindre tävlingar.


Bråvikens Golfklubb är den vänliga golfklubben och ligger strax utanför Norrköping med utsikt över Bråviken. Med restaurang, boende, övningsområde och bana i.

Lindströms Bil bjöd på lunch och en härlig speldag. De flesta valde att vara med och spela tävling så här blev resultaten i singel. Välfyllt lager, högsta kvaliten, lägsta-prisgaranti och fri frakt inom dgr.


Håll koll på vind och regn när du spelar. Senaste timme för timme och tiodygnsprognosen. Passa även på att bo mitt på banan!


Förutom Klubbmästerskapet spelas alla tävlingar med flera handicap klasser. Idag hade vi den stora äran att Mimmi Roslin ville låna en av hundarna för tävling i juniorhandling på SKK internationella.

Lerjedalens GK har utmärkta hål som passar alla, från nybörjaren till de riktigt bra spelarna. Brevikens Gina nöjde sig med en. Denna GIT widget sätter in en inloggningsruta till Min Golf.


När formuläret postas skickas. Att även banan var i toppskick kunde de konstatera då resultaten för klassegrarna var mycket bra. Välkommen till Jönåkers Golfklubb - ett golfparadis invid E4:an. Som fullvärdig medlem i Hökensås Golfklubb får Du möjlighet att spela till reducerad greenfee hos nedanstående vänklubbar.


Vad som gäller för respektive. Här ser du klubbens tävlingar under året! I höger spalt kan du läsa mer om varje tävling. SPELA VÅRA TÄVLINGAR – OCH TRÄFFA NYA GOLFVÄNNER!


Alla Solo- tävlingar, klubbmästerskapet samt. Other searchfor: BREVIKENS GOLFKLUBB. Bredareds Golfklubb då vi har. Styrelsen i Vinbergs GK har tagit beslut om att tillämpa exakt tävlingshandicap på våra klubbtävlingar.


Kristinehamns golfbana är en uppskattad klassisk bana i vackra Värmland. Sidan du begärde kunde inte hittas.

Lunds Akademiska Golfklubb. Exakt tävlingshandicap) kommer ej att få ta emot pris ifall de skulle placera sig på prisplats i tävlingar. Banan som på ett spännande sätt leder dig genom. Varmt välkommen till Värnamo Golfklubb ! Höjdpunkten är Laholmsveckan med tävlingar varje dag under en.


Frågor och svar om tävlingar. Vi söker tävlingsfunktionärer.


Företagsinformation för brevikens golfklubb karlsborg i Karlsborg med adresser, telefonnummer, öppettider, årsredovisningar, nyckeltal och befattningshavare. Lördagar, söndagar samt helgdagar stängt. Vissa tävlingsresultat för veckan finner du längst ner på sidan! Här kan du läsa om tävlingar i den närmaste framtiden.


För att anmäla sig till en tävling. Här finns kansli, liten shop. Motala GK erbjuder en bana med tre varierade slingor och totalt hål.


Vårt mål är att alla ska känna sig välkomna hos oss och vi har alltid en slinga öppen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.