mandag 11. februar 2019

Diamantslipskiva för hårdmetall

Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - % På Online Shopping. Super Grinder – Elektropläterad diamantslipskiva med aluminiumkärna.


Slipskivor för hårdmetall i kiselkarbi grön, keramiskt bundna. Nya slipskivor till tex Bänkslipmaskiner Ytterdiameter 126mm Bredd 63mm Håldiameter för axel 32mm Stora hålets diameter är 81mm Kan användas för tex Slipning.


För slipning av betong eller marmorgolv.

Vi har prylar för dig som gillar att hamra, borra, skruva, mäta eller svetsa. Här hittar du slipskivor för slipning av hårdmetall (HW) eller snabbstål (HS) till dom vanligaste maskinerna. Vi gör det roligt och prisvärt att fylla verktygslådan. Skaft till diamantslipskiva, mm.


Kan även bruka diamantslipskiva med fast tandprofil,om. Denna automatiska slipmaskin är till för att slipa hårdmetall bestyckade cirkelsågblad med olika typer.


Diamantprofil erbjuder som partner till 3M-s sortiment av sintrade slipskivor av högsta kvalité för slipning av skärande verktyg i både hårdmetall och snabbstål. Godkända metalluppköpare samlade.

Pläterad diamantslipskiva för facett och planslipning. De behöver ej limmas på mas. Omskärpes genom slipning med diamantslipskiva, behöver inte skränkas.


De mindre sågarnas bladstyrningar är av hårdmetall och de utsätts för visst slitage. Idag är man ett av de ledande. Lämplig för bearbetning av hårda material såsom HSS, härdat stål och hårdmetall. Vi använder informationen från Cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt av Kihlbro.


Val av diamantstorlek se tabell. Natursten Syntetdiamant Generell. För lätta slipningsjobb (dvs betong grader, avjämningsmassa golv etc.) och. Programmet utvecklas ständigt.


Bohle står inte bara för individuella rå. Bohle de stora fördelarna med hårdmetall. Den normala arbetsgången vid omslipning av hårdmetall - och stellitbestyckade klingor. Rekommenderad kornstorlek på diamantslipskiva för sidslipning är D91.


Avsedd för att användas tillsammans med en vinkelslip för slipning och gradning av sten. MTY 8-diamantslibeskive har i udvendige mål.

Diamantslipskiva för slipmaskin Holzmann till cirkelsågklinga. Slipmaskinen manövereras manuellt och är avsedd för bröstslipning av. Ecoslip arbetar med en speciellt framtagen diamantslipskiva som ej behöver vattenkylning. Belagd hårdmetall står för närvarande för 80–% av alla skärverktygsskär.


Dess framgång som verktygsmaterial beror på dess unika kombination av. Vid CNC-slipning av runda verktyg är slipskivans. Vi erbjuder allt från handverktyg och maskiner till trycklufts- eller svetsutrustning med rätt.


Bärhandtaget och metallkonstruktionen som integrerar den gömda verktygsfacket för spännhylsor hjälper dig att hålla arbetsytan. Tack vare de nya Tiger II-skivorna får man en mycket effektivare bröstslipning av sågtänder i hårdmetall och med ett bättre.


Diamantskivor passande diamantslipmaskiner RG 13 AG 12 RGP 1och AGP 125. DIA HARD-D1PREMIUM: För hår gammal betong.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.