tirsdag 5. februar 2019

Elförzinkat utomhus

Finn en hel del olika sorters förzinkningar. Att det är elförzinkat är ingen garanti för att det tål att sitta på utsatta ställen utomhus.


Förzinkning är en process där metallprodukterpå olika sätt ytbehandlas för att ge skydd mot rost och slitage och därmed får längre livslängd. Zinkens korrosionsskyddande förmåga utomhus räknat i år beror helt på vilken zinkbeläggningsmetod som väljs. Bryggeristol tillverkaad i obehandlad teak med elförzinkat stativ.


Klassisk sekelskiftstil där kraftiga trädetaljer och förzinkade stativ gör stolen till en.

UTOMHUS System som utsätts för väderpåverkan bör planeras. Galvanisering är en typ av elektrokemisk förzinkningsprocess där stål eller järn beläggs med ett tunt lager av zink genom elektrolys för att förhindra korrosion. Tål inte någon längre tid utomhus. FFZV: Det här är också en varmförzinkning med skillnaden att man förzinkar innan man stansar.


Galvat stål kan stå emot korrosion och är också mycket tåligt mot slitage. I Gnosjöregionen tar man fram komponenter av galvat metallmaterial.


Renhållning - utomhus Trafikskydd Ställning Entré och reception. Grindklinka i elförzinkat stål Kan låsas med hänglås med.

Bryggeri trefotsbord tillverkat i obehandlad teak med elförzinkat stativ. Det minsta bordet i Bryggeriserien är litet och lättplacerat. Perfekt för frukostkoppen. Skarvmutter tillverkad i elförzinkat stål.


Lämplig för skarvning av gängade stänger. Används inomhus och utomhus. Kan fås som inomhus- eller utomhus soffa. Heco Bult och mutter från Heco Nordiska AB.


Industriinfästningar som bultar och muttrar för montering av trä- och stålkonstruktioner inom- eller utomhus. Utomhus Inomhus CMycket låg – Uppvärmda utrymmen med torr luft och obetydliga mängder föroreningar, t ex kontor, affärer, skolor och hotell.


Ekerö Möbler är återförsäljare av Grythyttan. Bågformat, skyddande väggfast tak för montering över exempelvis rökzoner utomhus eller som entrétak.


I korrosiva miljöer rekommenderas rostfritt. Kan förses med LED-belysning och kan fås i olika färger. Tillverkat av härdat elförzinkat stål.


Tavlan är tillverkad av elförzinkat stål med vitlackerad exponeringsyta. Med borrspets och ST-gänga. För användning i plåt max 2xmm.

Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat. Därför kan de vädertåliga Geberit Silent-dbrörledningarna förvaras utomhus i flera. KONTAKT MED ANDRA METALLISKA MATERIAL Euro Inox Euro Inox är en europeisk organisation för mark - nadsutveckling av rostfritt stål. Inomhus- eller utomhus soffa, rund soffa samt pall för inomhusbruk.


Fungerar väl även utomhus då stålet är elförzinkat innan lackering för ett bra rostmotstånd. Vi tillverkar dessa vagnar i elförzinkat. Rørhat Vägg VitUtomhuslampa från Light-Point designad av Jesper Juhl Pedersen. Rørhat är tillverkad av elförzinkat stål och är IP23-certifiera men lampan är.


Passar till alla runda Bankett bord med mått. Korrosion är ett ständigt ökande problem i alla utomhus -konstruktioner. Finns även med vitmålat huvud.


Envägsskruv (13) Elförzinkat stål och helgängad.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.