fredag 8. februar 2019

Huså skidbacke

Paradiset för dig som älskar lugnet med starka naturupplevelser. Huså ligger vid Åreskutan – mitt i den Jämtländska fjällvärlden. När det gäller vinteraktiviteter har Huså mycket att bjuda på.


Huså är ett bra område för dig som vill njuta av lite. Det finns inget barnområde eller snöpark utan det är de vanliga skidbackarna som är grejen.


Här kombinerar du skidåkning med god mat och roliga upplevelser. Här kan hela familjen åka skidor i Huså. Järpen, vi visar var du hittar din närmaste skidbacke. Framme i Huså, den idylliska lilla byn med historiska anor och som både har båthamn och skidbacke.


Mer centrum än så här blir det inte. Eller rid islandshäst på fjället från Huså. Skidbackar i Sverige - hitta dom högsta och lägsta skidbackarna, se fakta, kartor, vägbeskrivning, bilder och mycket mer. Här hittar du alla campingplatser nära Huså.


Se betyg, recensioner och bilder. Bubergsgårdens Friluftsanläggning AB. I Huså, en idyllisk fjällby vid norra foten av Åreskutan, bor ca personer. En av bilderna visar hur skidbackarna går ner till stugbyn.


Huså skidbacke

Freeride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Stugor och lägenheter att hyra i Åre, Storlien, Duve Tegefjäll, Huså, Undersåker, Järpen.


Endast 200m till skidbacke och lift. Skattmansö skidbacke Skidlift Raststuga Friluftsanläggning. Här finns de absolut bästa möjligheterna att glänsa ikapp med solen i välskötta skidbackar. Stugan med närhet till skidbackar i Huså.


Där finns även bra längsskidspår. Gruvbacken i Huså -Alpin Skidanläggning. Gångavstånd till skidbacke, lift, mataffär, På begäran. Sommartid bedrivs fjällbete även i skidbackarna vid.


Huså skidbacke

Inlägg om skidbacke skrivna av Birgitta Höglunds Mat. Hitta adress på karta, kontaktinfo, nyckeltal och befattningar.


Här finns skidbackar för alla smaker och en böljande lekfull terräng för den som vill köra utanför pisten. Det är ju nästa pinsamt vad lite jag känner till om Åres skidbackar. Hammarbybacken, Stockholm.


Bergringen Raceway Svenstaviks Hyrkart. Villa i fjällbyn Huså uthyres. Utmärkta möjligheter till vintersport och sommarfiske. Fem ridsugna gäster har samlats vid en hästhage i Huså.


Målet är en kåta högt upp ovanför skidbackarna med utsikt över Åreskutans baksida. Fritidshus i vackra Järpen? Vi har fritidshustomter till salu i Järpen, Åre.


Huså skidbacke

Tomterna har fantastiskt läge med närhet till skidbackar, skoterleder och fiske. Hotell med möjlighet till skidåkning i Naut Aran med gratis transport till skidbackar och skidförvaring.


Bike Park och tvärs över en skidbacke. Här bor man granne med skidbackar, längdskidspår, XC Arena, Björnens servi. Tomten ligger i natursköna Huså, el är indraget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.