tirsdag 5. februar 2019

Lax honung lime

Smält honungen lite i mikron så den blir rinnig, pressa ner juicen från limen efter smak. En snabb och god vardagsfavorit med krämig sås som får lite sötma från honung och syra från lime, perfekta smakkompisar till lax ! Topping apelsiner 1–avokador liten rödlök. Gnid in bitar laxfilé à 1g med marinaden och låt. Skär laxen i portionsbitar.


Smaksätt laxen, som sköter sig själv i ugnen, med honung, ingefära, lime och chili. Grovriv den skalade ingefäran och blanda med honung. Ta upp laxen på ett fat och häll av spadet i en kastrull.


Chili, soja och honung sätter smak på ugnsbakad lax, en superlätt festrätt! Servera med ljuvligt god gräddstuvad purjolök. Recept från boken Lax och kyckling.


Chili- och limemarinerad grillad lax med het mango. Alltså låt skinnet vara helt. Sötsyrlig sås som gifter sig fantastiskt med de flesta räk- eller fiskrätter. Honungen, limejuice och ingefära med yoghurt som bas ger såsen utsökta smaker!


Lax honung lime

Blanda olivolja, honung och pressad. Till detta serverar jag en fräsch. Yoghurtsås med lime och honung. Foto: Ulrika Pousette (2) En fräsch kall sås som passar speciellt bra till grillat fläskkött eller grönsaker.


Att röka sin egen lax är både väldigt enkelt och mycket gott. Lax med ingefära Lågtempererad lax. Rör ihop soya, ingefära, honung, salt och nymald svartpeppar i en skål. Lägg laxen direkt på gallret med bakplåtspapper under så blir det inte så kladdigt.


Lax : Pressa saften ur limen i en skål och rör ner olja och honung. Skölj och kärna ur chilin och hacka ner den i. Både lax och ris smaksattes med. Färsk laxfilé som får mysa till sig på gillen med lime, honung och basilka i foliepaket blir supersaftigt och gott. Ingredienser: pers Jasminris eller basmatiris för pers enl förpackningen Olivolja, salt, st pak choy, zucchini i skivor i den mängd man vill ha, 8g.


Förädla smakerna i ditt kök med honung - lime. Prova detta enkla recept på rimmad lax med chili, jordgubbar och honung. Laxen pra till buffébordet vid midsommar, påsk eller jul.


Lax honung lime

Citrusdryck som gör dig pigg och ingefära och chili sätter fart på matsmältningen! Limesås är enkel att göra. En god gravadlax med smak av lime och chili med en god sås till som passar utmärkt till.


Den här såsen är jättegod till fisk, och superlätt att göra! Ingredienser: liten burk créme fraiche Rivet skal och saft från en lime Ca 1-msk flytande. Njut av en god och smakrik måltid som tar dig 15min att tillaga.


Lär dig hur man gör Lax i ugn med lime - och cashewtäcke på ett smart sätt. Att äta lax är ett finfint sätt för både barn och vuxna att få i sig nyttigt omega 3-fettsyror på samt.


Dekoration st lime, skuren i tunna. Såsen är god till fisk och fågel. Detta nya påhitt åkte raka vägen upp till topplistan och kommer garanterat lagas många gånger denna sommar!


Fräscht, friskt, krämigt, smakrikt och bara. Rör ihop ingredienserna till marinaden och pensla den på laxen. Sen körde jag i med limezest från en hel lime istället för att. Vi röker all vår fisk på plats i sjöbodarna och levererar till butiker i hela Värmland och Örebro.


Lax honung lime

Lax, Regnbåge, Röding, Sik, Abborre, Makrill och Räkor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.