onsdag 13. februar 2019

Måla sovrum

Missa inte vår grymma rea under Black Friday. Med en bra maskeringstejp och ett vattenpass kan du förändra världen – eller åtminstone sovrummet ! Skapa ett varmt och harmoniskt sovrum med hjälpa av lite färg. Så här dekorerar du ditt sovrum på bästa sätt.


Få massor av tips, idéer och inspiration för målning med bästa resultat hos Beckers Färg.

Bläddra genom olika sovrumsmiljöer och låt dig inspireras för hur du kan inreda sovrummet med färg. Renovering och målning av rum. Måla dig till en bättre sömn.


Ett extra härligt sovrum är något att sträva efter. Tänk på att du inte behöver måla om hela sovrummet för att få ett resultat.


Få idéer och inspiration från olika typer av inredningsstilar och. Effektfullt att även måla golvet i en blå nyans. Som en liten smällkaramell – ett helrosa sovrum.

Här monokroma sovrum. Inspireras av hundratals sovrum. Journalisten och bloggaren Maria Soxbo ger tips till den som vill greppa penseln för en god nattsömn. Välj en rogivande färg till sovrummet så sover du gott.


Vilken färg du än väljer måste det passa inredningen, din personlighet och det uttryck du önskar. Att välja väggfärg kan vara ett riktigt dilemma. Vad passar bäst, vilken kulör är snyggast och tänk om du skulle ändra dig?


Går du i målartankar är ett. Sovrummet ska vara hemmets mysigaste rum. Känns ditt sovrum tråkigt och inte alls särskilt harmoniskt? Flügger färg har ett stort utbud av färger och tapeter.


Prova vår kulörväljare online och få hjälp med din. Sense of Silence från Boråstapeter. I Boråstapeters kollektion Sence of Silence står det nordiska och hantverket i fokus. Lugnt och harmoniskt med grå nyanser.


Det behöver inte vara mer komplicerat att måla sovrum. Med väl valda grå nyanser på väggarna så blir rummet komplett.

Jag vill måla om i mitt sovrum, men jag vet bara inte i vilken färg. Det är ganska litet, och har bara ett fönster. Jag har inte heller nån favorit färg så det. Jag hade ett tag funderat på hur vi skulle göra sovrummet lite mysigare.


Tankarna har gått på olika sänggavlar, sätta upp pärlspont som fon måla. Vad skulle ni tro att det kostar att måla om sovrum, utav rummen är på ca kvm, det 3e rummet är kvm Dom på kvm är med snedtak ocks.


Hitta rätt färg och rätt kulör till din yta. Drömmer du också om ett rofyllt och vackert sovrum ? Blått ger en känsla av harmoni och lugn. Att måla fondvägg är inte så svårt. Vi tipsar om blå kulörer som du kan måla i ditt sovrum.


Gör ditt sovrum lite lyxigare genom att måla väggarna grå. Om du inte känner dig helt bekväm med att måla om hemma kan du satsa på en ljusare.


Vänd dig till ditt stjärntecken när du ska måla om hemma. På så sätt kan du skapa harmoni och rätt förutsättningar för just dig. Jag skall måla en fondvägg i sovrummet, husr sjutton maskerar jag för att få kanten rak, har läst att jag ska måla över tejpen med färgen som. Vi valde att måla om ett sovrum i första försöket.


Golvet var ett gammal plankgolv som varit undergolv för någon typ av linoleummatta.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.