onsdag 29. mai 2019

Enkel fisksås

Enkel fisksås

Liva upp din fiskrätt med en god och härlig fisksås. Här har vi samlat massvis med recept på både varma och kalla såser som passar till fisk.


Enkel fisksås

Mycket god kall fisksås - en enkel sås som passar till fisk. Recept med bilder steg för steg. Koka upp grädde och creme fraiche under omrörning. Tillsätt den smulade buljongen, sjud ytterligare lite.


Smaka av med chilsåsen och tillsätt dillen. Pernilla gjorde en underbara fisksås till en laxwok. Haha, dom där knäckemackorna med salt på kommer även vi ihåg. Inlägg om fisksås skrivna av Kreatören.


Vardagsmat ska vara enkel, nyttig, billig, snabb och god! Alltid användbara, supergoda recept med enkla rena smaker och med mycket basråvaror.


Tallriksmodellen när det serveras fisksås i skolan är hälften sås och hälften mat. Nu behöver du inte längta tillbaka till skolmatsalen för att få uppleva.


Här finner du massor av LCHF-recept och annan information om LCHF. Vi hade den till fiskpinnar och kokt potatis. Kommer helt klart att ätas igen. Koka ihop vatten och buljongtärningen en stund.


Det går snabbt och enkelt. Kan blandas i förväg eller hällas en och en direkt i. En bonus är att de flesta såser dessutom är riktigt enkla och går snabbt att röra ihop.


Prova den som får dina smaklökar i rullning! Blå Band klassiska såser hjälper dig att enkelt och snabbt göra middagen till en succé. En favorit hos många, tack vare den goda smaken och.


Prova någon av dessa enkla såser med creme fraiche – med soltorkade tomater, dragon och citron. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen. Enkelt, gott och snabblagat.


Blanda kokosmjölken med fisksås. Vad ersätter man fisksås. Släng ihop en go nyttig, enkel och snabb wok till middag! Du väljer själv vad du vill ha i din wok.


En enkel och god thaigryta att göra som kan varieras. Fisksås används istället för salt. Skolans kalla fisksås är verkligen supergod! Tänk på att inte tillsätta. Och mycket enkel att göra! Kimchi utan fisksås, på mitt sätt. Ta dl citronmajonnäs i en skål och blanda med dl bostongurka. Alternativt kan du byta ut majonnäsen mot créme fraiche och. Skär kyckling och grönsaker i mindre bitar. Sjud i kokosmjölken tills grönsakerna är mjuka och kycklingen är genomkokt.


Enkel fisksås

Lyxig fisksås (p) Tillaga som fisksåsen men byt ut msk av vattnet mot torrt vitt vin eller matlagningsvin. Denna soppan är lika god till vardags som till fest.


Får alltid frågor efter receptet när jag bjuder på denna.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.