fredag 31. mai 2019

Enkel sallad till paj

Servera gärna en god kall sås och en sallad till pajen. Färdiggrillad kyckling i mexikanskt kryddad tacopaj är supergott och enkelt. Tre sorters paj med väldigt olika smak blir kanske svårt att klara med bara en sås och en sallad ? Men om du vill hålla det enkelt. Ska träffa några arbetskamrater imorgon och mitt uppdrag är att göra sallad till pajen.


Igen svårt alls men tänkte endå fråga er vad ni skulle hafft i salladen.

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig. Vi har recepten på sallader till årets kräftskiva! Vi har samlat recept på matiga och fräscha sallader som passar bra till kräftor och goda pajer.


Till nyår, midsommar eller grillkvällen - här har vi samlat några av våra bästa recept på lyxiga sallader ! Sallad kan du enkelt göra riktigt lyxig! Ibland är de enkla recepten de. Här har vi valt ut läckra tillbehör till kräftskivan! Handlar väl mest om upplägget.


Och så de rostade pinjenötterna förstås.

Använd gärna flera sorters sallad, gärna sån man köper i påse. Paj är utmärkt både till vardag, fest, buffé och picknick. Här finns även glutenfria pajer och. Enkel tacopaj fylld med kryddig köttfärs och täckt av ett lager smält ost.


Här är en enkel vardagspaj med inte så många ingredienser. Fransk senap på pajen och getost- sallad vid sidan av gör det lilla extra. Kantarellpaj är gott med Västerbottenost. Servera med en sallad till som lunch, enkel middag, till buffé och fest som förrätt eller till kräftskiva, midsommar.


En god kall sås kan vara det perfekta tillbehöret till en god middag. En len sås som passar till det mesta. Välj råvaror med god smak så blir pajen riktigt lyxig och supergod! Arbeta ihop till en jämn deg för.


Ernst Kirchsteiger är alltid en källa till inspiration när julmaten ska dukas fram. Pajer är populära för att de är så enkla att tillreda och servera.


Just Ostpaj fungerar till de allra flesta tillfällen. Gör en enkel lunchpaj och njut med en fräsch sallad till. Foto: Ulf Svensson Långpannepaj med färs och fetaost Ingredienser personer 6. Saftig paj som passar lika bra till lunch eller som lättare middag, enkelt recept på en bra och snabb maträtt.


Underbart god paj som är super lätt att göra.

Den här goda salladen gör vi ofta till vardags eller till en buffé. Den kan också fungera som en liten förrätt. Välj sallad efter tillgång och smak. Hemligheten bakom en bra sallad är blandningen och du.


En smakrik paj med skal av. Njut av goda, nyttiga och fräscha sallader som passar till det mesta. Smakrik, hälsosam men framförallt enkel mat är min passion.


Alla frukt– och bärpajer är enkla att. Allt från en enkel och uppskattad broccolipaj till den.


Till matpaj tycker jag att en kall sås eller dressing är ett måste vid sidan om salladen, jag har väldigt svårt för att släppa såser som ni vet så även här.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.