fredag 24. mai 2019

Gott till fiskpinnar

Tja, man minns väl skolmatsalens fiskpinnar med kall sås och ärtor? Det är egentligen en ganska bra kombination, tycker jag. Såsen kan göras på matyoghurt och.


Här hittar du lite goda tillbehör till dina fiskpinnar. Blanda 3-dl matlagninsyoghurt med två teskedar curry. Oavsett hur vi serverar denna vardagshjälte till middagsmat så äter vi.


Gott till fiskpinnar

Enkelt att lyckas med och riktigt gott som efterrätt. Denna sås är ett jättegott alternativ till remouladsås till fiskpinnar. Har du valt fisk till middag har du gjort ett. Findus Fiskpinnar Originalet är en middagsfavorit gjord på hållbart.


Låt ungarna vara med i köket och göra i ordning sina egna fiskpinnar. Servera med god, kall sås. Vem älskar inte fiskpinnar ? Vill ni vara säkra på att ni inte missar något nytt om Jävligt Gott.


Gott till fiskpinnar

Jag minns att vi hade en god sås till panerad fisk i skolan för ca 6-år sedan. Den där lite odefinierbara, kalla, vita såsen passar faktiskt väldigt bra till fiskpinnar, kokt potatis och gröna ärter. Tillbehör till fiskpinnar finns det massor av varianter på, men naturligtvis hänger det på tycke och smak vad du gillar att ha till. Något av det som jag tycker.


Hemmagjorda fiskpinnar med potatismos – med knäckebrö. Gör fiskpinnarna till lyxmat med krämigt potatismos och hemgjord remouladsås!


Vad äter man till fiskpinnar ? Jag köper nästan aldrig halvfabrikat, men häromsistens åkte det ner ett paket fiskpinnar i vagnen. Denna rätt går självklart att göra med lax eller kyckling också men jag vill verkligen rekommendera och uppmana er till att testa med quorn även om ni inte är. Ett paket fiskpinnar i frysen kan vara många familjers räddare i nöden men de är.


Från frysen till tallriken tar det. Fick du dillsås till fiskpinnar ? Recept på kalla såser gjorda på yoghurt, gräddfil m. Goda och enkla recept med bilder steg för steg.


Skär fisken i fiskpinnestora fingrar. Vänd fisken först i mjöl, sedan i uppvispat ägg och till sist i ströbröd blandat med lite salt och vitpeppar. Egna fiskpinnar med en dipp på äpple. Tillsätt crème fraichen och smaka av med en nypa salt och peppar.


Låt stå kallt till servering. Till helgen får det bli fish and chips! Blomkålsmos är gott till, gör det här receptet utan pepparrot så passar det riktigt bra ihop med såsen och blir inte. Dillcrème eller dillsås är gott till fisk, grillad lax, torsk, stekt strömming, på buffé, laxpaj.


Om du måste du använda Internet Explorer så hänvisar vi till gamla MatHem på classic. Till portioner behöver man: Fiskpinnar : 5gram torskrygg, msk ströbrö. Ska ge mina barn fiskpinnar idag men har ingen sås hemma. Finns det något gott man kan göra med en burk crem frache.


Men doften av frityrolja och välstekt mat kan också vara något gott. Till en början var det ingen som såg ut att njuta av. Kommer helt klart att ätas igen. Vi hade den till fiskpinnar och kokt potatis.


Gott till fiskpinnar

Att stoppa färdiga fiskpinnar i pitabröd är inget du skyndar dig att instagramma direkt. Dillmajonnäs är en god kall sås med majonnäs, gräddfil, hackad dill och gräslök.


Vad som går bäst till fisksoppa beroende på vad för typ av soppa och beroende på vad du gillar för vin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.