torsdag 25. juli 2019

Grått kök vit bänkskiva

Marbodals bänkskivor finns i en rad olika material och utföranden. Besök nån av våra Marbodalbutiker. Hitta din närmaste butik här! Planera ditt kök kostnadsfritt med våra kökspecialister!


Grått kök är det nya vita. Här är inspirerande kök som bevisar att färgen är lika tidlös som vacker i köket.

Så väljer du rätt bänkskiva till köket. Se mer och låt dig inspireras av våra gråa kök. Ett grått kök är klassiskt och tidlöst och den gråa.


Sedan matchar du köket med önskad bänkskiva och får då en. Med ett grått kök får du ett modernt alternativ till. Använd exempelvis en ljusgrå basfärg och välj sedan bänkskiva och handtag i vita och ljusa nyanser. Ett klassisk lantligt kök i ny modern tappning.


En varmgrå ramlucka i modell Gastro, bänkskiva i marmor och vitt oregelbundet kakel bryts av ett mönstrat golv med. Kök grå högglans luckor, glasskiva Marmoleum golv.

Köket heter Marbodal plus. Gråa kök är jättehett just nu och Ballingslöv kan erbjuda många typer av gråa kök. Här hittar du inspiration och inredningsidéer till ditt hem för grå bänkskiva.


Personligen gillar jag vita eller svart skivor. Jag fick en fråga från en besökare via mail, vilken bänkskiva tycker jag passar till ett grått kök ? Inte för att jag är någon köksexpert, men. Missa inte vår grymma rea under Black Friday. Med en vit bänkskiva ska du vara noggrann med att omgående avlägsna starkt färgande safter från frukt eller bär samt spill.


Bänkskiva i laminat med en snygg furu finish och rundad kant. Denna laminatbänkskivan gör sig väldigt bra i ett ljust och öppet kök. Letar du efter en ny bänkskiva till ditt kök ? Laminat är inte bara hållbart utan är dessutom näst intill underhållsfritt. Det grå köket är här för att stanna.


En trend som gärna konkurrerar med det vita köket, märker vi på Ballingslöv. GRÅTT KÖK - DRÖMMER INSPO. Kruxet är att den leverantör av bänkskiva.


Sekelskiftestrean, grått kök med mässingsbeslag. Eller byt till en grå bänkskiva.

De allra flesta av oss har ett vitt kök. Vit köksinredning Metod med fronter från Veddinge och bänkskiva Säljan. Jag berättade för hon i butiken att vi antingen skulle ha grått eller ekgolv, hon sa att vi INTE skulle ha vitt.


Mer information Designa din bänkskiva. Vit kompaktlaminat, med svart kärna. Ikeas nya kök Metod finns även i grått. Färgen och mönstret bör passa in i övrig inredning i köket.


Om du väljer en ny bänkskiva som är mörk eller blank. Vi kommer att ha ek-parkett eller eklaminat-golv Luckorna kommer vara vita och av pärlspont-typ. ETT BRA VAL I EXEMPELVIS KÖKET.


Gris Cordoba är en grå granit med mönster av vitt brunt och svart.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.