fredag 26. juli 2019

Grönsallad till varmrökt lax

Save on Your Flight to London. Compare Flights To Cancun. Find Low Airfares in One Search! Get Great Rates in Seconds. Best Prices on Last Minute Flights! Gott som lätt lunch, förrätt eller middag till sommar, vår och höst.

Sommarfräsch potatissallad som är god till rökt fisk, men också till rökt skinka och kalkonbröst. Varmrökt lax med risotto på dinkel. Vad ska man servera till laxen ? Här hittar du enkla tillbehör till lax som passar såväl vardags som fest. En laxsallad med varmrökt lax, avokado, kokt ägg, grönsallad, kikärtor, rödlök och krutonger.


Serverad med god salladsdressing med fransk senap och kapris. Kika runt bland våra recept med varmrökt lax, smaklig måltid!


En riktigt somrig variant på den franska salladsklassikern nicoise, men med lax i stället för tonfisk.

Extra lyxig blir salladen med långsamt rostade tomater. Foto: Olof Abrahamsson Okänd. Degen kan också bakas ut till lussekatter. Recept från Hemmets Journal.


Har fått äran att laga mat till ett större sällskap ska servera varmrökt lax med kokt potatis och romsås med vad ska man ha för grönsaker känns som. Nu tänkte jag ”vintra” till den lite… Laxen görs som vanligt. Sedan tänkte jag göra en ljummen bulgursallad till med räkor, mango, majs och lite fetaost! Att fisk och grönsaker är bra och nyttigt att äta vet nog alla, så varför inte slå två flugor i en smäll och laga en god sallad med fisk?


Fräsch sallad med varmrökt lax på en bädd av späd sparris. Mixa ihop alla ingredienserna till citron- och spenatmajonnäsen. En grönsallad är ofta ett perfekt tillbehör både till kött eller fisk.


Snabblagad sallad med varmrökt lax, avokado, färsk lök och rostade solroskärnor. Toppa med gräddfilsdressing och servera! Mixa av äggen med sardeller, olja och citron till en slät dressing.


Sallad nicoise med varmrökt lax. Enkelt recept på en fräsch sallad med varmrökt lax, färskpotatis, sparris, spenat, rädisor och en god dressing pepparrot och dill.


I dagsläget levererar vi inte till ditt valda postnummer.

Servera med smaksatt crème fraiche och gärna en grönsallad och citron. Till servering: blandad grönsallad 2g. Hej vad skulle ni servera till varmrökt lax ? Har bestämt att bjuda det till middag imorgon och kanske nån god fransk potatissallad men jag vet inte. Smält smöret till dressingen under omrörning.


Det ska bli lite brynt men inte bränt. En underbar sallad med varmrökt lax och kräftor. Tänker att bröd och äggklyftor kunde passa till. Tacksam för tips från Jenny eller annan läsare!


En bricka med små munsbitar att äta till vinet, när man skålar in det nya året, ger alltid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.