mandag 29. juli 2019

Grumme fast såpa

Så mycket mer än bara såpa ! Idag har vi ett stort sortiment inom städning och rengöring. Förutom såpa och andra rengöringsmedel hittar du. Fast såpa och fibereco-duk till gamla rostfria diskhoar.


Här hittar du alla våra såpor, från original till enträsåpa, badrumssåpa och julsåpa.

Den fasta såpan i burk föredrar jag. Jag kan inte hålla med om detdär. Dessutom har jag fått just.


Koncentrera hantverksmässigt tillverkad såpa, baserad på biologiskt odlad linolja av högsta kvalitet. Tänk på att sortimentet kan variera mellan.


Våra produkter innehåller råvaror som samtliga är valda med stor. Upp till 80% rabatt i Sapa.

Missa inte chansen, boka nu! Fast det är just det som är skillnaden! Men nog minns jag den som mera fast förr. Ett tips är att blanda såpa och vatten i en sprayflaska.


Såpinspiration Såpbubblor. Fast ibland köper jag den fasta grönsåpan. Svar: Grunden till färgskillnaden är historisk.


Om du gillar att spraya så kan du blanda ml såpa och dl vatten i en flaska med spraymunstycke. För att skona miljön är Såpan koncentrerad! Burken innehåller 450ml och motsvarar ca 4l flytande såpa. Grumme Gulsåpa rengör det mesta t. Funktion Flytande såpa Användningsområde För rengöring och underhåll av sten, trä- och plastgolv samt trappor.


Brandfarlighet ( fast form, gas) Ej relevant. Västerbottensåpa original fast. Just här handlar det antagligen om fast tvål. Beställ idag för snabb leverans.

Naturligt och effektivt allrengöringsmedel. Såpa är effektivt samtidigt som det är skonsamt mot. Våra kläder blir rena och ser efter flera tvättar fortfarande nya ut.


Lös upp såpan i det varma vattnet. En burk motsvara 4l flytande såpa så det tar en stund att lösa upp så koncentrerad vara. Du tvättar ännu renare fast med % lägre dosering.


Penslarna blir riktigt mjuka och fina efter en behandling. Pensla på taknocken ( fast såpa eller indunstad flytande såpa ) Såpan avges successivt med hjälp av regn och gör att mossa inte växer på takpannorna. Så här använder du fast såpa ! En blogg med punkter - så här gör du!


Ett samarbete mellan Tonic Produktion AB och Omnicom Media Group AB. Den här såpan har inte den fetthalt och fetttyp som behövs för att såpa eller underhålla ett golv, och för att ta sig an svårt smutsade ytor. Fast jag vet inte vad hästar har för ph värde på huden heller.


Såpan har en förmåga att "dra ur" skit ur sår.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.