onsdag 31. juli 2019

Grumme grönsåpa

Gör rent hus med rent samvete. Den är fri från konserveringsmedel och helt biologiskt nedbrytbar – därför. Vi väljer råvaror med omsorg om vår natur och våra produkter är.


Våra produkter är miljömärkta och utvecklade för att effektivt. Så mycket mer än bara såpa!

Varje månad hjälper vi över miljoner svenskar. Klassisk allrengörare som kan användas på toaletten, i vardagsrummet, köket eller utomhus och efterlämnar dessutom en härlig tallbarrsdoft! Städa miljövänligt och utan kemikalier. Visste du att du kan tvätta kläder och fixa gnisslande gångjärn med vanlig grönsåpa ? Här är tips på olika saker.


För rengöring av sten, klinker. Det är extra tufft mot fettfläckar men har återfettande egenskaper pga. Ett tips är att blanda såpa och vatten i en sprayflaska.

Bra pris, bra service och snabb leverans! En naturprodukt som innehar märkningen Bra Miljöval. Stort sortiment, blixtsnabba leveranser och bra priser.


Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på. Ett naturligt och effektivt allrengöringsmedel.


Tillverkningen vid firmans fabriker omfattade ursprungligen såpa, tvål och parfymerier. Fabriken var belägen på Östgötagatan på. Bästa Pris med Fri frakt hos Städshop.


Jämför priser och läs recensioner på Städutrustning. Jag fortsätter mina städ- och skrubbfunderingar med en följdfråga :) Vad är det egentligen för skillnad på gul- och grönsåpa ? Jag har aldrig använt mig av. Prisinformation och produktrecensioner för Nilfisk allrengöring grönsåpa, luktfri, grön, 1L hittar du på Staples.


Få fri frakt - vid köp över 3kr. Beställ idag för snabb leverans. Leverans till företag, föreningar och organisationer i hela Sverige.

GRÖNSÅPA är mycket lämplig för rengöring av. Jag kan inte hålla med om detdär. Dessutom har jag fått just. Naturprodukt tillverkad av äkta tallolja.


Utmärkt fläckborttagare för textilier. Antar att det är det du har? Såpa är effektivt samtidigt som den är skonsam mot underlaget. Badar alltid mina i Äkta svensk grönsåpa.


Tidigare år har vi skurat med grönsåpa, men funderar på om det egentligen är bra för träet. Kan vi använda linoljesåpa istället? Grönsåpa grumme flytande 5l. Såpan rengör de flesta ytor t. Gulsåpa grumme flytande 75l.


Alltid fri Frakt och snabba leveranser i hela Sverige när du handlar hos Städshop.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.