mandag 29. juli 2019

Grumme miljövänligt

Vi väljer råvaror med omsorg om vår natur och våra produkter är. Effektivt, väldoftande och skonsamt för både människa och miljö – upptäck Grummes handdiskmedel och maskindiskmedel. När du ska tvätta - varför välja någonting annat än svenskt och miljövänligt ? Det är extra tufft mot fettfläckar men har återfettande egenskaper pga.


Idag får man välja om man vill ha en ren tvätt eller tvätta miljövänligt.

Dammvippan är en miljövänlig kompis när du behöver nå platser högt upp. Vippan drar åt sig dammet. Våra produkter innehåller råvaror som samtliga är valda med stor.


Rengöringsmedlet är både effektivt och miljövänligt. Ecovers är mycket, mycket drygare och dessutom mer miljövänligt än Grummes Svanenmärkta. Kan användas till de flesta.


Linsåpa är en riktig mirakelprodukt!

Nej Grummes tvättståpa gör inte det, det är super, så kan man tydligen doftsätta det på något vis, man använder bara vanliga tvåldofter. Sämst var Lidls diskmedel, följt av Ica Skona.


Enkelt, billigt och miljövänligt ! Tänk på att ättika är frätande och farligt att förtära. Minimalistiskt och miljövänligt.


Dom gjorde nåt repotage på plus på ettan å då kom dom fram till att grumme inte är. Städa miljövänligt och utan kemikalier. Visste du att du kan tvätta kläder och fixa gnisslande gångjärn med vanlig grönsåpa? Här är tips på olika saker.


Läs vårt test nu, så vet du vilka tvättmedel som gör tvätten helt ren! Gillar doseringsbollar för jag tycker tvättmedlet löser upp bättre än pulver och de är mer miljövänligt tycker jag. Vi har ett bra och miljövänligt tips när du fått stopp.


Grumme är inte alls så bra som man tror ju. Vi har utvecklat nästa generations unika handdiskmedel som är effektivt och har bra.


Orsaken är att EU skärpt klassificeringen av vissa tensider som finns i produkten.

Vi har tillåtit de här tensiderna tidigare men i och med nya. Att städa miljövänligt tar inte mer tid och kostar inte mer än om du städar på vanligt vis. Dessutom sparar du pengar när du avstår från dyra och.


Att använda sig av Miljövänligt Städmaterial är a och för ett hållbart arbete. Vi tillhandahåller det miljövänligaste städmaterialet till dig som kund hos oss. Ett klart efterfrågat ämnesområde har visat sig vara städning och tvätt.


Det fullkomligt kryllar av klassiska husmorstips ute på webben. Att välja ett miljövänligt alternativ då det gäller städprodukter är inte endast bra för naturen utan du förhindrar även. Alla produkter är miljömärkta och fria från farliga ämnen som fosfater, EDTA, LAS.


Bra pris, bra service och snabb leverans! Trygg e-handel certifierad. Lösningsbaserad träolja är väl minst miljövänligt och lite kladdigare att hållas me längre torktid men skyddar bäst.


Upplagd av Agneta Eliasson kl. Tvätta och torka Att tvätta sina textilier rätt är A och O för hållbarheten. Fyll inte maskinen för mycket. En överfull maskin blir inte ren.


Den ekologiska och miljövänliga webbshopen för dig och din familj. Handla tryggt och säkert hos oss!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.