tirsdag 30. juli 2019

Gudomlig citronsås

Börja med att röra ut majonnäsen, vispa upp crème fraichen så den blir riktigt luftig. Blanda i crème fraichen i majonnäsen. Mustig linssoppa på gröna linser. Gudomlig är den verkligen!


Doften som sprider sig när man öppnar paketen är gudomlig. Servera med kokt potatis, späda kokta morötter och citronsås. Här hittar du olika recept på hur du kan tillaga rödspättan i ugn.


Vad sägs till exempel om ugnsbakad spätta med dill och citronsås ? Dagens middagstips kommer här! Har aldrig varit särskilt förtjust i fiskgratäng. Men denna är såååå sjukt god.


Såsen är gudomlig med sin syrliga c. I vårt receptförråd hittar du fler snabba recept med lax som både passar till förrätt och huvudrätt. Några exempel är de ljuvliga laxsnurrorna och gudomlig.


Gudomlig citronsås

Sen åt vi Sparrissoppa med Amis brö Marinerad sparris med prosciutto och parmesan, Torskrygg med nypotatis, gudomlig citronsås, sallad och sparris förstås. Vad vore lax utan en god sås till? Här listar vi såser som passar utmärkt till lax, och gör middagen så där extra god!


Lyft laxen ytterligare med. Lyxa till steken med den här gudomliga konjak- och grönpepparsåsen. Recept på en kall god citronsås. Middagstips – Lax med duchesspotatis och citronsås ! Mer middagstips kommer här!


Parmesanmos med citronsås o grillad kyckling. Till en liter gudomlig sås behöver du. Nej, jag har inte lagt ner bloggen, jag har bara jobbat och grejat med annat.


Gudomlig citronsås

Det är ingen måtta på hur mycket annat jag har att göra. I stället för att bara njuta av dem som de är startar vi räkfrossan med en gudomlig räkmousse tillsammans. Fruktsallad med citronsås och.


Nu är det som det ska vara igen. Det har varit lite väl mycket jobb på sistone, men snart är min kollega hemma igen och schemat ser ut som vanligt framöver. Etiketter:basilika, citrongräddsås, citronsås, duchessepotatis, En smak av karin, festmat, foton.


Igår smörstekte jag bitar av torskrygg och serverade med min gudomliga basilikasås! En middag som är klar på drygt fem minuter! Det var kyckling och potatis fullständigt dränkta i en tjock citronsås. Jag valde pistagesmak, och den var helt gudomlig ! Carpaccion däremot var gudomlig ! Mannen valde Pasta con Limone med kyckling i citronsås och Lenas man valde Caramelle con Carciofi en Kronärtskockfylld.


Den med brunsås var sådär medan den med citronsås och den med med inlagda grönsaker var. Musslan med parmesanost som var lätt rökt var däremot gudomlig. Vegetariskt alternativ: Broccolimedaljong med kall citronsås och ris eller kokt potatis. Get i citronsås, kåldolmar fyllda med nötfärs.


Går inte de små laxbitarna lätt sönder? Hur har du gjort potatisen? En riktigt bra coleslaw kan vara gudomlig, och en dålig coleslaw kan vara riktigt oaptitligt.


Det här är mitt sätt att göra en god coleslaw. Kycklingfilé i ugn med citronsås Chilimarinerad kyckling- och quinoasallad med. Kelda mild citronsås Sätt ugnen på 2°.


Gudomlig citronsås

Krydda laxen med salt och peppar. Jag serverade dessa fiskpaket med färskpotatis, kokta späda morötter, sallad och en citronsås.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.