mandag 26. august 2019

Herdins äkta bets

Används på trärent underlag, nytt eller renslipat. Betsen har inget bindemedel och är därför ren och klar. Färgämne i pulverform som löses upp i vatten.


Med reservation för slutförsäljning och fel i prisangivelser. Denna webbplats använder cookies. Färghandelskompaniet ingår i den världsomspännande Akzo Nobel-koncernen.

Vår affärsidé är att vara en pålitlig samarbetpartner inom området färg, vägg. Tack vare att betsen inte innehåller bindemedel är den ren och klar. Herdins äkta bets Silver. Färgstyrkan kan ökas eller minskas efter önskemål, med hjälp av mängden.


Jämför priser och läs recensioner på Målarfärg. Vi hjälper dig att hitta rätt herdins äkta bets Målarfärg och göra ett billigt. Betsen kommer som färgämne och färgstyrkan kan ökas eller minskas.


Ebenholtssvart är ett färgämne i pulverform som upplöses i kokhett vatten.

Pulverbets som löses i vatten. Framhäver träets naturliga ådring. Alla kulörer är inbördes blandbara. Förpackad i påse och ger ¼ – liter färdig betslösning.


De är utformade både med tanke på användaren och underlaget som ska behandlas. Lackbetsen finns i olika kulörer. Du kan blanda alla färgerna, förutom den vita, med.


The dye has no adhesive and is therefore clean and clear. The high transparency really emphasizes the. Delleverans Praktiskt vid stora leveranser. Underlaget ska vara nytt eller.


BROSCHYRER Här finner du ett urval av våra broschyrer. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela. Specialolja lämpad för köksbänkar, köksbord och andra träytor i köket.


Ger en vacker och tålig yta med bra vatten- och smutsavvisande egenskaper. Letar du efter herdins birost? HERDINS FÄRGVERK ÄKTA BETS HERDINS EBENHOLTZSVART PULVERBETS.


Ska ej användas på Äkta Bets.

Sedan betsningen med vattenbaserad Äkta Bets. Här hittar du tips om vattenburen bets och lackbets. Lär dig att betsa trä med gör det själv beskrivning. Visst det är inga problem alls.


Slipa först bordet trärent om det har en befintlig ytbehandling eller är oljat. Produkten kan användas som extra. De ytor som man har använt äkta bets på bör skyddas av en lack. ST Köp Minska BETS HERDINS SILVER Öka BETS HERDINS SILVER.


Borden är byggda för att tåla att stå. Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.