torsdag 29. august 2019

Parkera göteborg

Här hittar du regler, avgifter och parkeringskartor. Genom att samordna all kommunal parkering i vår kundportal förenklar vi. Vår parkeringsapp är rikstäckande i Sverige.


På Swedavias parkeringar kan du parkera inomhus, utomhus eller på vår. Behöver ni ett företagskonto? Alltid öppet, alltid plats. Parkera centralt i Göteborg.


Parkera göteborg

Undvik att leta en plats när du ska parkera. Oavsett om det är till arbetet eller när du ska hem så underlättar vi för dig i din resa.


Stena Line Danmarksterminalen finns på Emigrantvägen 2 Göteborg. Besök sidan för öppettider, parkering och GPS koordinatorer. Kommer du med bil rekommenderas du att parkera i stan och ta spårvagnen till start. När du ska resa tänker du säkert på det mesta, att allt är packat, att du har pass och plånbok, att du låser.


Hitta besöks- eller hyrparkering i Göteborg. Konferenser för alla sällskap - mitt i Göteborg. Betala din parkering via mobilen. Ladda ned appen Läs mer om.


Här kostar det tio kronor i timmen dygnet runt att parkera. På våra parkeringar kan du parkera till ett. Nedanstående villkor reglerar förhållandet mellan Inteleon AB som tillhandahåller tjänsten parkera.


Parkera göteborg

Mån-tors 8:till 17:0 Fre 8:till 16:00. Göteborg P-platserna ligger så centralt som det bara går. Här finner ni parkeringsplatser till lågpris inom stadsdel Majorna-Linné. Starta när du kommer, avsluta när du åker.


SMS Park hittar du över hela Sverige. Det är så att jag och damen skall köra ner till gbg i eftermiddag för en dag på jul på liseberg samt bio på bergakungen.


Parkera göteborg

Boka i förväg och du är garanterad en plats som. Med den kan du alltså använda samma betal-app i Mölndal och Göteborg. När du parkerar i bostadsområden, vid butiker och serviceinrättningar. Vill du parkera snabbt och smidigt?


Anslut dig till Q-Park Access eller betala i efterhand! Hos oss kan du boka långtidsparkering landvetter, allt från 2SEK.


Du betalar enkelt på sidan, via swish eller på plats när du parkerar bilen. Vi strävar efter att ge våra kunder den bästa kundservice samt tar väl hand om bilar som parkerar hos oss.


På en gata eller allmän väg får fordon inte parkeras under längre tid än timmar i följd på vardagar, utom vardag före sön- och helgdag. Våra kunder blir skjutsade till.


Fordon får parkeras på avsedda parkeringsplatser eller parkeringshus. På många parkeringsplatser har utmarkerade parkeringsrutor i vilka hela bilen ska vara.


Det finns generella regler för att stanna och parkera fordon. Dessa regler gäller för hela landet och de anges som regel inte med vägmärken. Tack vare ett nära samarbete med våra avreseflygplatser får du som Apollogäst rabatt när du förbokar parkering på flygplatserna nedan.


Vi rekommenderar att du parkerar i P-hus Nordstan.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.