fredag 27. september 2019

Kall örtsås till fläskfile

Marinerad fläskfilé med grön örtsås är en riktig festmåltid som kräver vissa förberedelser. Ställ kallt till servering.


En kall sås god till det mesta som grillat, kött, kyckling, fisk mm. Här är ett bra recept på sås verte – grön kall örtsås till kött och kyckling. De aromatiska dofterna är nästan. Något riktigt gott med fläskfile ? Enkelt recept på en kall örtsås som passar perfekt till fisk, kyckling och grillat.


Välj örter efter smak och säsong, den är lätt att variera efter huvudrätten. Här hittar du våra goda recept på kalla såser. Gott att doppa bröd i också! Några av mina arbetskamrater som har studenter kommer bjuda på buffé med bland annat kall marinerad.


Kall örtsås till fläskfile

Låt stå kallt till servering. Helgrillad marinerad fläskfilé, ugnsrostade potatisskivor och en god kall sås. Flytta sen över köttet till halvan utan glö. Smaka av med salt och nypa socker.


Strö över basilikablad och flingsalt. Servera köttet med potatispaj och kall örtsås. Kall eller varm – en härlig sås. En vacker spenatgrön sås som passar utmärkt till fiskrätter.


Låt den gärna stå och dra i kylen en stund innan servering, då kommer de goda örtsmakerna till. Fransk potatisgratäng eller kokt ris passar bra till.


Rör ut vetemjölet i lika mycket kallt vatten och vispa ner. Goda och enkla recept med bilder steg för steg. Fantastiskt god fläskfilé marinerad med citron som serveras kall. Perfekt att förbereda dagen innan.


Passar bra på buffé, till lunch eller middag. Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig. Se om du kan få hemleverans Sök Arla nu Arla nu Start.


Kall örtsås till fläskfile

Det blir potatisgratäng till och någon god sallad. I dagsläget levererar vi inte till ditt valda postnummer. Recept marinerad kycklingfilé med örtsås.


Kall örtsås till fläskfile

Däremot kan du köpa våra färdigpackade matkassar. Här med bacondoftande ris och örtsås. Stek klart mitt i ugnen till 67° innertemperatur. Enkel att göra och lätt att förbereda, låt den gärna stå i kylen över natten.


God eftermiddag allesammans. Denna lovade jag iallafall att skiva om tidigare – den åt vi till ajvarjärparna häromdagen. Det är en god kall sås som passar. Vispa ihop ingredienserna till marinad 1. Lägg kött och marinad i dubbla plastpåsar och låt marinera över natten.


Och att det hinner ligga och gotta till sig ordentligt innan serv. Putsa filéerna, blanda kryddorna till kryddblandningen och klappa in den i filéerna. Och den passar faktiskt till det mesta skulle … Läs mer.


Rör ihop alla ingredineser och ställ kallt. Inspiration, tips och recept för att Få lite matro. Strö sist över de rostade pinjenötterna.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.