tirsdag 24. september 2019

Loppis sya

Du hittar oss i Sya, utefter gamla E4:an mellan Mjölby och Mantorp. Loppmarknader, loppisar, secondhandbutiker och auktioner i Sverige. Gratis annonsering och sökning.


Sidan för dig som bor, verkar och är nyfiken på Sya. Föreningen drivs ideellt av.

Det är omfattande samlingar som tack vare medl. I Mjölby finns det loppisar som är registrerade här på Loppisportalen. Du kan också hitta loppisar som finns i Östergötlands län under de.


Ligger i en lada vid infarten till Sya från Mantorphållet. Trevlig loppis med fin fyndfaktor. Nästa auktion tisdag nov. Godsmottagning är stängd öppnar åter den nov.

Recensioner från Second Hand Sya Stationshus i Mjölby. Vintagekartan är den nya smarta sajten för dig som söker secondhand-butiker i Sverige! Kontaktinformation, kartor och vägbeskrivningar, kontaktformulär, öppettider, tjänster, betyg, foton, videor och meddelanden från Sya Hembygdsgår Kafé. Arkivet, visning av museum, loppis och fika.


Besöksadress: Sya hembygdsförening (skyltat från samhället). Visar gamla föremål, fikaförsäljning samt loppis Dä här var fyra av objekten som det gissadess på ikväll Kan ni lista.


Loppis i Fornåsa Kvarngatan Östergötland. Klicka för att se andra data om denna sida. Julloppis i Magasinet vid Tjolöholms Slott 8-december! Riktigt mysig loppis med julstämningen på topp!


Missa inte denna loppisspecialare i Slottsmiljö. Vi är så många som går i är bland de första på plats och på loppis. Fynda på våra loppisar i Mjölby Kommun! Ta en dagsutflykt och upptäck vårt stora utbud av loppmarknader.


STORA Auktion i Björsäter! Istället för Sya som det står i artikeln bör det stå Öjebro, Knutsbro tillhör Herrberga socken.

Diverse bilder Öjebroortens. Vandra på kullerstensgatorna, njut av medeltida slott och kloster. En levande samlingspunkt på den lilla orten Sya.


Med återkommande evenemang under hela året och med ett antal olika samlingar och gamla föremål bevarade för. Före det hade vi tittat in på loppiset i Mantorp och efteråt var vi på loppis i Sya.


Moheds marknad – knallar, tivoli och loppis, vid Mohedshallen, Söderhamn, 13–juni. Sya -dagen med loppis, Sya hembygdsgår Mjölby, juni. Adress: Sya hembygdsgård (skyltat från samhället). Våffelcafé och loppis med Ingela och Robin i Sya hembygdsgård.


Välkomna till Mantorptravet - centrum för trav- och hästsport i Östergötland! STERGÖTLAND Östergötland Helgen den till april bjuder på ett stort antal loppisar, marknader och klädbytarevenemang runt om i länet.


Välkommen till Röfors Auktioner och loppis ! NuDå är en liten butik med möbler och prylar vilka varit med ett tag. En del har jag förnyat, så att de, i mitt tycke, har fått ett lyft. Vi tipsar även om sevärdheter utmed resvägen.


Att bjuda på auktion - Att själv deltaga i auktionssalen. Att lämna ett skriftligt anbud hos Alf Ek Auktioner via e-post eller telefon senast minuter före.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.