tirsdag 24. september 2019

Matt lack trä

Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - % På Online Shopping. Alcro Klar Trälack matt är en vattenburen, snabbtorkande, hår tålig. Vita och ljusa kulörer kan missfärgas av hartsrikt trä.


Vattenburen klarlack som rekommenderas för användning på målat trä inomhus.

Lacken är mycket ljus, gulnar inte och ger en slitstark, blank yta. Klar halvblank Trälack och Klar matt Trälack är vattenburna, ljusa klarlacker som torkar snabbt och är luktsvaga. Se till att snickerierna håller sig fina längre genom att lacka dem.


Därefter kan du applicera det andra skiktet med lack. Matt vattenburen klarlack för dörrar.


Nytt trä avslipas och stryks en eller två gånger med klarlack beroende på vilket slitage ytorna utsätts för. Fernissa och klarlack används för att skydda och skapa en snygg blank eller matt yta på trä, stål, plåt, järn, sten, tegel, målade ytor och betong.

Materialet som du sedan kommer att behöva förutom själva färgen och lacket är: Tvättsvampar och trasor plus en hink med vatten. Skyddar och fixerar färg på ytor som duk, papper, kolteckning, hampa, trä, foton, etc. Jag har letat länge efter ett matt lack.


Klarlack kit kompletta med härdare och förtunning. Sprayfärg Professional Lack från Prof är en högkvalitativ matt klarlack med utmärkta täcknings.


Handla fraktfritt med snabb leverans direkt till dörren - Välkommen! XL-BYGG är en kedja av närmare fristående bygghandlare över hela landet. Sadolin Panellack matt är en lack av hög kvalitet som ger en fin, matt yta åt ditt trä. Används för lackering inomhus på trä, t ex tak- och väggpanel, lister.


Lackning utförs som skyddande eller dekorativ ytbehandling på de flesta material såsom epoxi, läder, metall, trä och tyg. Den matta ska tydligen ge ungefär samma känsla som oljat trä. Godkänd för målning av leksaker enligt SS EN 71-3. Att välja matt eller blank färg är naturligtvis en fråga om tycke och smak.


Obehandlat trä som ska täckmålas ska först impregneras med vanlig grundolja. Används som topplack på målade ytor eller direkt på trä.

Förpackning: Spray 4ml. Kährs golv är gjorda med en äkta passion för trä och designade med både funktionalitet och skönhet i åtanke. IKEA - LACK, Vägghylla, vit,, Hyllan blir ett med väggen tack vare de dolda upphängningsbeslagen.


Pall-X serien är lacker från Tyska Pallmann med mycket höga torrhalter, som ger starka och vackra trä och parkettgolv. Med lack byggs det ju upp ett hyfsat tjockt ytskikt utanpå träet som ger en optisk effekt. Original Panellack matt är en ljusäkta panellack för invändig lackering av trä, t ex tak- och väggpanel, lister, karmar mm. Bona erbjuda en lösning för ytbehandling av trä - och parkettgolv.


Vid cellulosapolering däremot bearbetas träet med lack, slipning och poler vätskor tills träets porer är helt fyllda och ytan jämn. Vi målade om spaljén och räcket runt trapphålet i somras och slipade bort all lack så det i. Hur mycket slipade du bort?


Blev ytan väldigt matt eller såg. Vi levererar lagervaror inom 2-dagar med fri frakt! Decoupagelack för traditionell decoupage med t. Kan användas som både lim och lack.


Ger en matt, "osynlig" yta. Oljans utseende och lackens slitstyrka. TreStjerner Golvmatt är en vattenburen, helmatt lack för trä - och parkettgolv.


Svårt att få något djup med matt klarlack. Eller så kan man blanda in "gloss" medel i en matt lack, någon input på det.


Liberon Bistrot Lack är en färglös, enkomponent uretanalkydlack som skyddar och bevarar alla typer av trä. Jag skulle nog inte välja just lack. Vill du ändå lacka, ta en matt lack, med max glans 10. Men träet är väldigt torrt och har spruckit på några ställen.


Snyggt med laserat trä inne! För golv, möbler och snickerier!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.