onsdag 27. november 2019

Komvux

Få behörighet att studera vidare! Att plugga på folkhögskola. Sorterade efter ämnesområden. Upptäck nya karriärsmöjligheter. Studentum är en söktjänst för utbildning. Ofta är det fler som söker till en högskoleutbildning. Den kommunala vuxenutbildningen vänder sig till dig som vill komplettera din tidigare utbildning, läsa in behörighet för högre studier, höja din kompetens inom. Dina behov och önskemål styr vad du ska studera och vi erbjuder utbildning på.


Om du är osäker på vilka kurser eller vilken utbildning. Framtidsjobben finns inom vår omsorg, skola, förskola och hälsa!


På Lernia har vi även utbildningar för att bredda din kompetens för ett. Nu kan du söka till vårens kurser. Hitta din utbildning på AllaStudier.


Komvux reception: Måndag–fredag: 8. Vi har behöriga och närvarande lärare. Vår målsättning är att på ett flexibelt sätt erbjuda. Du kan välja att läsa på heltid eller någon enstaka kurs på dag- och. KomVux – är en forkortning som står för "Kommunal vuxenutbildning".


I vissa kommuner använder man i stället namnet "Vuxenutbildningen" som i folkmun blir till. Ansökan Webbansökan, studerandekonto, ansökningstider.


Om komvux Kurser och utbildningar Testa dina kunskaper Betyg och examen från komvux Handledarutbildning Svenska för invandrare, sfi Att läsa sfi. New in Sweden - SFI och Integration. Din ålder och situation bestämmer vilka bidrag eller lån du kan få eller söka för komvux. Elever som vill ha betyg från komvux har rätt att göra en prövning i en nationell delkurs, till exempel i svenska på komvux på grundläggande nivå.


För dig som är vuxen och vill studera finns flera möjligheter. Du kan också gå en yrkesutbildning eller bli lärling. Vi erbjuder gymnasiala vuxenutbildningar och yrkesutbildningar i över kommuner.


Komvux

På alla folkhögskolor finns Allmän. På komvux får du möjlighet att slutföra dina grundskole- eller gymnasiestudier. Du söker till komvux genom att göra webbansökan.


Behöver du hjälp med att planera dina. Här kan du läsa hur du gör för att skapa ett konto och hitta din kurs.


Komvux

Vi vill veta hur du upplever vår information kring utbildning och ansökan på webben. Här hittar du datum för när du kan söka till komvux och när kurserna startar. Yrkesutbildningar, gruppundervisning, flexibla kurser och distanskurser har olika.


Utbildningarna hittar du i Stockholm och på flera orter runt om i landet. Läs mer och ansök på vår hemsida. Enköpings kommun erbjuder vuxenutbildning för dig som bor i kommunen och vill studera på grundläggande eller gymnasial nivå. Om du har andra frågor, till exempel hur du väljer skola.


Komvux

Studierna kan anpassas efter dina behov och förutsättningar och du väljer själv studieform och ämnen eller kurser. En del kurser kan du läsa med. Vill du plugga på komvux eller gå en vuxenutbildning samt ha flexibilitet?


Då ska du läsa en komvux - och vuxenutbildning på distans.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.