mandag 27. januar 2020

Komstad österlen

Man tar avtagsvägen från riksväg strax väster. Kom och njut av kravmärkt kaffe i vår härligt lummiga trädgård. Inte minst ur ett historiskt perspektiv.


Här kan man tycka tiden stått stilla. Här finns även Drömbageriet.

Kontakta våra mäklare på Österlen ! Lövkullens målarskola på Österlen ger vi målarkurser, teckningskurser, sommarkurser och driver en 1- årig Målarskola för nybörjare och mer erfarna. Känt och okänt på Österlen.


Detta är den enda skoaffär vi köper skor i! Det är ett familjeföretag som grundades av ? Ett böljande, svepande landskap i gränstrakterna mellan skog och öppen slätt. Läs mer om bebyggelsen kring Österlen.


Hav, natur och sagolik mat som förstås är närodlad.

Allt inom avstånd som gör det möjligt! Skåne utan entydig avgränsning. Välkommen till skoaffären på Österlen.


Det skulle vara stora, varma strumpor som kunde gå utanpå en fot i storlek och som. Utflykterna är skrivna så att du lätt kan färdas i verkligheten. Därför är det roligt att prova på något annat, säger Eva Olsson, som tillfälligt lämnat Höör för Österlen.


Ett ljust hus med rymd i mjuk Österlen -funkis-stil inspirerad av sydländsk varm design. Genomtänkt och välplanerad. Skoaffären på 500kvm för hela familjen. Komstad mölla väcks till liv.


Detta fina hus ligger i en underbar, härlig miljö på Österlen. Huset har en vacker utsikt över trädgård och fält. Har ni tur kan ni få se en älg eller ett. Uppvuxen i Glemmingebro på Österlen.


Tillbringade en stor del av tonåren i Ystad. Detta semesterhus har ett vardagsrum och ett fullt utrustat kök.

Och cafétokig som jag är så har jag haft. Med fritt och vackert läge och med närhet till allt vad Österlen har att erbjuda! Ett fyrtiotal personer samlades i byn för att informera sig om. Här på gården Lövkullen- Österlen driver vi, Bo Wetteryd och Susanna Gunnarson, kursverksamhet i måleri, teckning, betonggjutning mm.


Om ni har någon idè eller saknar något i vårt utbu tveka inte att kontakta oss. Data vi samlar in är enbart av sådan art och i syfte att kunna använda våra tjänster fullt ut. Underrede, av furu, ek, med låda i sargen, stenskiva och underrede samtida. Jag var där för några år sedan och gillade det.


Jag har inte riktigt förstått. I skånska Kivik ligger antikaffären Gamla Saker. De genuint skånska föremålen har satt sin tydliga prägel på affären, men här finns också mycket annat.


Hitta adress på karta, kontaktinfo, nyckeltal och befattningar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.