mandag 27. januar 2020

Konferens spa stockholm

Här finns den perfekta balansen mellan arbete och avkopplig. Se de senaste konferenskampanjerna. All från spa-dag till övernattning.


Skepparholmen Nacka är ett spahotell som ligger endas minuter från Stockholm city. Vi erbjuder spa - och konferensgäster en behaglig och miljövänlig vistelse.

Vår vackra konferensanläggning erbjuder bl. Hög kvalitet kännetecknar allt från vår service till mat och miljö.


Ska du ha konferens i Stockholm ? Hyr Elements Spa för möhippa, sensexa eller konferens. Abonnera hela spat eller en vår Oas med egen bastu. Yasuragi erbjuder möten och event minuter från Stockholm i en unik miljö.


Naturnära konferenser i centrala Stockholm.

Långholmen har mötesrum för 2-personer. Välkommen till Ulfsunda slott, min från Stockholm city och min från Bromma flygplats. Håll er konferens och möten i Stockholm i en underbar skärgårdsmiljö.


Nynäs Havsbad erbjuder härligt boende, kulinariska upplevelser och en inbjudande spa - och. Välj mellan flera prisklasser och behandlingar. Koppla av i vårt spaområde, njut av våra spabehandlingar och ritualer. Mitula har ett komplett utbud av jobb listade.


Vill du kombinera konferens med spa i Stockholm ? Ta med sällskapet till en helt ny värld istället – minuter från huvudstaden. Skytteholm ligger vackert på Ekerö direkt vid Mälaren, drygt minuter från Stockholm. Konferensindex, fakta och bilder på mer än 200.


Extra MötesVagans på Högberga Gård. Totalrenoverat sekelskiftshotell som bjuder in till en härlig marinupplevelse med havets vågor strax utanför dörren. Badet erbjuder spa, konferens och fest- och.


Vi förhandlar så att du slipper.

Boka din nästa konferens i Stockholm på något av våra Scandichotell. Vi har flexibla och stora möteslokaler för allt från mingelfest till stormöten. Tidlösa lokaler och hotellrum i slottsmiljö. Rånäs Slott är en vacker konferensanläggning som bl.


Letar du efter en central mötesplats, eller en med havet och naturen som närmaste granne, oavsett hittar du den perfekta platsen omkring Stockholm hos oss. Stockholms city erbjuder konferensställen för små och stora möten.


Ring oss eller boka online! Boka konferens i Stockholm hos Citykonferensen, konferensanläggning mitt i centrala Stockholm. Boka lokal för en effektiv konferens nära Stockholm ! Sveriges största utbud av lokaler, allt från små möten till stora.


Stockholm har mycket att erbjuda både när det gäller schyssta konferenslokaler och konferenshotell. Här kan du boka konferens, weeken fest och bröllop i en vacker miljö direkt vid Mälaren. En konferens i Stockholm, Sveriges vackra huvudsta erbjuder oändliga möjligheter. Vare sig du bor mitt i city eller utanför.


Oavsett små eller stora möten. Besök Stockholm för årets konferens med natursköna upplevelser och stadspuls i ett. Läs mer och boka din konferens idag. Det finns gott om spa i Stockholm för den som är sugen på massage, ansiktsbehandlingar, kroppsskrubb och avslappning.


Och inget passar väl bättre än en bra. I vårt utomhus- spa njuter du av vår vedeldade. Spa hotell i Stockholm Spa hotell Västmanland Spa hotell Skåne.


Vi hittar de bästa lokalerna och hjälper dig boka konferens i hela Sverige. Söker ni en plats för konferens i Stockholm city eller runt Arlanda.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.