mandag 30. mars 2020

Västtrafik tidtabell

Både busstidtabeller, tågtidtabeller, spårvagnstidtabeller och båtarnas tidtabeller. Västtrafiks reseplanerare hittar den bästa resvägen åt dig.


Västtrafik tidtabell

Ju mer specifik du är, desto enklare blir det för dig att hitta rätt tidtabell i träfflistan. Vi kan allt om tidtabeller – navet i all kollektivtrafik.


Västtrafik tidtabell

Vi har lång erfarenhet av tidtabeller och hjälper dig att hantera och välja vad som passar er och era. För nattrafik, se rödmarkerade tider alla dagar i veckan.


Turer efter midnatt visas på den dag de faktiskt körs. Sök på sträcka och datum så får du. Företaget bakom ResRobot är Samtrafiken i Sverige AB.


Fyll i var du vill att dina tidtabeller ska skickas. Här kan du söka efter din tidtabell för att spara ner eller skriva ut den. Om du beställer en tidtabell för.


Formatet är PDF som du öppnar och tittar på eller sparar ner på din dator. Tidtabeller för våra bussar och tåg. Skånetrafiken - Sök tidtabell. Vill du skapa en Personlig tidtabell och få den som PDF-fil eller hemskickad?


Sök efter specifika tidtabeller utifrån hållplats eller linjenummer. Tack för att du reser tillsammans! Läs, skriv ut eller spara önskad tabell som pdf.


Västtrafik tidtabell

Du kan även ladda ner busstider till din mobil. Här hittar du tidtabell som pdf för Nordöleden. Kontakta någon av våra kundservicebutiker om du har behov av en samlad tidtabell för bussarna.


Nedan finner du tidtabeller till och från Käringön. Se i reseplaneraren för exakt information om din resa. Den juni gäller nya tidtabeller i kollektivtrafiken.


Fler turer, bättre passning till tåg och utökad sommartrafik är några av nyheterna i. Fullständig tidtabell för grundserien hittar du här! Observera att tiderna är ungefärliga så se till att vara vid hållplatsen i god tid.


Vad kul att du vill resa med oss! På denna sida finns alla tidtabeller, kartor och resinformation. Letar du efter priser hittar du dessa enklast på sidan Biljetter.


Aktuella tider finner du enklast genom att söka din resa i vår webbokning på Öresundståg. Sök din resa direkt med vår Reseplanerare eller ladda ner den tidtabell du behöver till din dator. Centrala Göteborg har blivit fullt av bussar och spårvagnar.


Linje (valfri riktning) Trafikinfo. Beställ ditt seniorkort genom att ange din personliga kod (den står på svarstalongen i brevet du fått).


Den augusti återgår kollektivtrafiken i Västra Götalandsregionen till ordinarie tidtabell med tätare turer. Samtidigt genomförs förändringar av trafiken. Driften av trafiken har tidigare skötts av bland annat DSB. Det sitter fler män än kvinnor i styrelsen.


Join LinkedIn today for free. Ladda ner avgångstiderna för en särskild linje eller sätt ihop en egen tidtabell med just dina linjer. För att veta den exakta avgångstiden (realtid) gör en. Giltigheten för respektive tidtabell visas dels i listningen till höger i. Här finns tidtabellen för tåg.


Vi reserverar oss för ändringar. Hur tågen går när det är helgdagar ser du under helgtrafik.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.