fredag 22. mai 2020

Skansenstugan uddevalla

Skansenstugan på Skansberget i Uddevalla öppnar i morgon för allmänheten. Danskväll slutade i eldsvåda. Uddevalla kommun hyr ut lokaler och grönytor för idrott och andra aktiviteter. Du kan som förening, privatperson eller företag boka träningstider i våra.


Skansenstugan uddevalla

Här är lite information om Skansberget från Uddevalla Kommuns. Vill du boka vår stuga för din fest eller sammankost? Hyrs huset över en helg, fredag.


Vi på Centralens Konditori i Uddevalla har länge jobbat med varm- och kall mat för alla. Följ oss på FACEBOOK AKTIVITETER. Skeppsviken med Bohusgårdens högbebyggelse i bakgrunden. Stugan med den stora salen passar bra till fester och andra sammankomster för upp emot 1personer.


HenrikC7 år En singel i Uddevalla Hitta fler singlar. Vad tycker du om Rosseröd I K? Här hittar du festlokaler i Uddevalla där ni enkelt kan boka festlokaler.


Varmt välkomna till Uddevalla Byfjordens Rotaryklubbs hemsida. Vi är en aktiv och trivsam klubb med mycket värme och gemenskap. Vi träffas på fredagar för att. Välkommen till vår hemsida.


Dukat för bröllopsfest i Gustafsbergs Societetshus. Gustafsberg anses som en lyckosam plats för bröllop och erbjuder en perfekt inramning för en. Smedserödsgården, Uddevalla.


Herrestads Folkets hus-förening Lokal för upp till 1personer. SAMMANTRÄDE Kultur och fritidsnämnden PLATS OCH TID Räddningstjänsten, Bastionsgatan 1 kl. LEDAMÖTER Johan Wiktorsson (M) Ordförande Gunvor. Hotell Sköna Rum i Uddevalla är en plats dit jag skulle kunna tänka mig att.


Skansenstugan uddevalla

Adresser i Uddevalla sorterade på. Lillehammer: Dansefest - treAmbo, Krokvang, kl 21. Hade hyrt skansenstugan och fixat med lite plockmat och välkomstdrinkar. Industrier, affärsföretag, hantverk, butiker etc.


Skansenstugan uddevalla

I flera tidningar nu har jag sett artiklar om hur bra Uddevalla är på att ordna platser på älderboende för de som behöver.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.