mandag 1. juni 2020

Rabattkort malmö

I Malmö kan du dra nytta av Malmö City rabattkort. Det utkommer två gånger om året och gäller i sex månader. I vår evenemangskalender hittar du massor av tips om vad som händer i Malmö just nu.


Brinner dina friskvårdspengar inne vid nyår? Samma sak kommer att gälla i Malmö när Jojo Senior införs där den december. Tiderna är vardagar mellan klockan och samt mellan och 04.

Stadskort - rabatter De flesta städers stadskort ger dig rabatter på just den stadens nöjesutbud. Missa inte våra bästa erbjudanden! Rabattkort ggr (giltigt år): Vuxna: 7kr.


Då ska du gå med i vårt nyhetsbrev! Våra nattåg går från Narvik i norr till Malmö i söder. Du kan välja mellan plats i liggvagn, sovvagn eller sittvagn.


Ta tåget till semesterflyget någon enstaka gång eller pendla dagligen till jobb och skola – oavsett vad så finns ett antal olika biljettalternativ för att resa. De bästa tågförbindelserna från Malmö till Göteborg.

GoEuro hjälper dig att hitta de billigaste och snabbaste rutterna. Unna dig en hotellweekend i vinter. Med ICA-kort får du % rabatt precis som vanligt. En välfylld frukostbuffé ingår allti såklart.


Styrelsen i Malmö Bouleallians. Stor inomhuslekplats med massor av aktiviteter. Med Barnsemesterkortet bjuds betalande barn på mjukglass eller Fun Slush!


BroPass är ett rabattavtal och kostar endast 4kr om året. Hos Mecenat hittar du tusentals studentrabatter. Mecenatkortet ger studenter i Sverige unika erbjudanden, kampanjer, tävlingar och förmåner. Sveriges riksdag att regeringen ska återkomma med förslag om kortare betaltider.


Studenter i Lund skaffar eget rabattkort. Leveransproblem med det nationella studentkortet fick lundensarna att tröttna. På SJ är det alltid rabatt för studenter och ungdomar.


Läs mer om när och hur du reser som billigast och boka din rabatterade biljett här! Sök efter rabattkoder, kampanjkoder och övriga rabatter på Rabattsök.


Det smartaste man kan göra om man ska resa t ex Malmö - Stockholm en helg.

Mat i Hamns speciella erbjudande ser du på denna sida. Tyvärr kunde vi inte hitta en webbutik som matchar ditt sökord. Det finns på Pressbyrån eller i kundservice-center på Malmö Sturup Airport. Skånetrafikens rabattkort.


Under sommaren driver Malmö Kappsimningsklubb utomhusbadet Lindängsbadet. Här finner du de villkor som gäller för resa med kollektivtrafiken i södra Sverige samt för biljettköp på Öresundståg.


Tanka billigare och få attraktiva erbjudanden genom att ansluta ditt bankkort eller teckna ett privatkort. Välj det kort som passar dina behov bäst. Välkommen till Sture i Stockholm som drivs av Filmstaden.


Biografens öppettider och föreställningsschema uppdateras veckovis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.