fredag 26. juni 2020

Ruccola pesto

En smakrik och lite kryddig pesto på rucola istället för basilika. Jättegott till pastarätter, kyckling och fisk - eller varför inte som dipp till ett gott bröd. En god och hemlagad pesto är riktigt gott och passar såväl till pastan som till sommarens grillmat. Här finner du lite annorlunda recept.


Blanda peston med nykokt pasta och servera den med extra rucola på toppen. Italiensk pastamiddag med smak av färskost och rucola på en kvart.

Skölj rucola och basilika och slunga av så mycket vatten som möjligt. Mixa helt kort halva mängden med lite olivolja. Dela vitlöken i 2-delar. En riktigt god pesto som passar till så mycket!


Ruccola -peston kommer att bli en sommarfavorit! En sats går på ett litet kick att göra och räcker till flera måltider. Perfekt mat för lata sommardagar, med.


Klassisk italiensk pesto med basilika, pinjekärnor, parmesan, vitlök och olivolja.

En härlig pastasallad i både färg och smak med pesto, cocktailtomater och parmesan. Beställ idag och få leverans redan imorgon.


Min pesto smakar mycket annorlunda från den som finns på affären. Enkelt sagt, så väljer jag det som jag gillar mest, det vill säga. Välkomna in till Ristorante Ruccola!


Pesto, mozzarella, toppad med spenat, ruccola, parmaskinka, körsbärstomater, buffelmozzarella, västerbottensost. Hemgjord pesto är helt underbart gott. Här visar Sandra Mastio hur hon gör en grön pesto.


Passar till både varm och kall matlagning. Find How To Pesto and Informative Content. Du kan också använda bladen som örtkrydda.


Vanlig pesto innehåller nötter, men här är de utbytta mot solroskärnor. Dessutom är rucola den främsta smaksättaren. Funkar till pasta och fisk.


Lägg vitlöken i en mixerskål och tillsätt pinjenötter, rucola, ost, olja. Häll av och blanda pastan med pesto och ugnsbakade grönsaker.


Tapenade ofta förväxlas med pesto, men detta är inte samma sak. Billigt, gott och nyttigt.

Pesto med solrosfrön istället för dyra pinjenötter. Fungerar också med valnötter och mandel. Bladen är långsmala och flikiga.


Gör sig bäst i sallader, men god att göra pesto på eller att toppa en pizza med. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Blanda med pesto och vänd ner tomater, fetaost och oliver. En nem opskrift på en lækker cremet pesto med rucola og citron.


En perfekt måde at bruge det sidste rucola, i stedet for at smide det ud. Den här pastasalladen var min och mina tjejkompisars parad-rätt när vi i tidig 20-årsålder bjöd varandra på sofistikerade tjej-middagar. Hemlagad pesto till pastan! Går nästan lika snabbt i mixern som att skruva upp ett lock.


This peppery pesto is fantastic drizzled over steamed artichokes, grilled fish, or ripe tomatoes. Blanda till sist ner sköljda, avrunna rucola - och spenatblad och smaka av med salt och peppar. Supergod till pasta och enkel att göra. Testa den här krämiga peston!


Receptet på vår läckra pesto och mer inspiration finner du på Tasteline såklart.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.