fredag 26. juni 2020

Smörsås till torskrygg

Smörsås : Skala och hacka. Lövbiffsgratäng smakar mums med pasta till. En klassisk enkel, snabb och god sås till fisk eller grönsaker. Lättrimmad torskrygg med smörsås.


Ta fram en till kastrull och sila bort löken och persiljan. Baka i ugnen till en innertemperatur på grader (cirka minuter i 1grader). Baka torsken på låg värme så behåller den sin saftighet.


Lätt och snabblagad fiskrätt med en supergod sås till. Servera med primörer och smörsås. Få alla goda recept direkt till din.


Till den här torsken serveras en utsökt kräm på brynt smör och crème fraiche. Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det. Fördela detta på torsken och se till så att fisken är jämnt täckt av blandningen.


Smörsås till torskrygg

Låt stå i kyl ca timmar. Temperaturen ska komma upp till grader. TACK till Norstedts för att jag fick lotta ut kokboken ”Mannerströms helg” och tack till Johan Hedberg, som gjort filmen. Hälleflundra med brynt smörsås.


Bjud på torskrygg till middag. Laga hela middagen i en form. Allt i ett med torsk, potatis, salladslök, örter och sås av grädde toppat med ost.


En underbar torskrygg ska vara glansig i mitten och skikten ska. Denna lätt syrliga och smöriga sås med smak av gräslök passar bara så bra till torsken och. Det är det inte heller – men gott. Recept av Lars Folkesson i Tommys kök.


Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig. Se om du kan få hemleverans Sök Arla nu Arla nu Start.


Välj vilken samling du vill spara "Perfekt ugnsbakad torskrygg med smör" till. Skapa en ny samling (max tecken): Spara till din samling. Jag kanske lägger till något för att få min egen touch eller så kör jag enligt receptet.


Smörsås till torskrygg

Denna utsökta fiskdel funkar lika bra till vardagskvällen. Häll på fiskfond och reducera till hälften igen. Torskrygg med bacon och gräslök. Hittar du en bra bit torskrygg utan skinn och ben är detta ett enkelt och utsökt litet recept.


En bricka med små munsbitar att äta till vinet, när man skålar in det nya året, ger alltid. Garnera med kryddgrönt och servera med smörsåsen. Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan.


Vi ger dig det perfekta receptet på ugnsbakad torskrygg med lyxig ört- och löjromssås. Därför har vi byggt om vår varukorg till en inköpslista. Många typer av vitt vin passar bra till torsk. Ett generellt tips för rätter med torsk är torra och krispiga vita viner.


Smörsås till torskrygg

Vi har öppet måndag-fredag kl 7-2.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.