mandag 24. august 2020

Stopp i toaletten hushållspapper

Att spola ned en tops i toaletten eller att använda hushållspapper att torka sig med när det tryter i toaskåpen kan hända de flesta utan att man tänker för. Stopp i avloppet, vad ska man göra? Spola aldrig hushållspapper, fett, färg, tamponger, snus och fimpar. Hushållspapper kanske låter som något som.


Det kan därför lätt bli stopp i avloppet om du spolar.

Här är tips, knep och lösning oavsett om stoppet är i toaletten, handfatet eller i diskhon. På några sekunder är det fixat! Brukar du använda hushållspapper när toalettpappret tagit slut?


En tredjedel av Sveriges befolkning vet inte att hushållspapper inte ska spolas ned i toaletten. Har du fått stopp i avloppet och letar efter en enkel lösning? Här hittar du en guide till att rensa avloppet och bli av med stopp i toaletten eller handfatet!


Tips på hur du snabbt och enkelt fixar stopp i toaletten.

Ibland handlar det om att rören är. Stort utbud av hushållspapper för företag. Snabb leverans, oslagbara priser! Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans.


Handla online till toklåga priser. BAUHAUS - När det måste bli bra! Bara det som passerat din kropp och toalettpapper är tänkt att spolas ner i din toalett.


Trasor och våtservetter är en vanlig orsak till stopp i avloppet. Den november är det FN:s. Råkade använda hushållspapper, utan vetskap att det faktiskt stoppar toaletten. Har vart stopp i några dagar nu.


Fick stopp på toaletten imorse efter bonussonens "laddning" kombinerat med säkerligen en stor mängd toapapper. Det finns alltid en risk att drabbas av ett stopp i toaletten och det kan av förklarliga skäl kännas pinsamt att ringa oss. Oavsett om det gäller diskho, handfat, dusch eller toalett kan du testa dessa miljövänliga och enkla metoder.


Rörjour rensar stopp i avloppet i hela.

Anledning av de stopp som har skett i våra avlopp på senare tid ber vi alla boende. När hushållspapper spolas ner i toaletten löses det inte upp utan suger. Försök att torka av tallrikar med hushållspapper innan disk. Men med dagens snålspolande toaletter.


Det löser vi oftast genom att "fultorka" oss med hushållspapper som sedan felaktigt spolas ned i toaletten där det riskerar att orsaka stopp och översvämningar. Men hushållspapper ska du undvika att göra detsamma med.


Skillnaden dem emellan är att det. Ett stopp i toaletten kommer sällan lägligt. På en helg eller kväll kan det vara svårt att få hjälp av rörmokare. Men stoppet går faktiskt att fixa på egen.


I framförallt köksavlopp blir det ofta stopp som. Tvättlappar i toaletten ökar risken för översvämning. Var tredje svensk känner inte till att hushållspapper inte ska spolas ned i toaletten, där det riskerar att orsaka stopp. Tänk på vad du spolar ner i toaletten ! Vet du att hushållspapper som spolas ned i toaletten kan orsaka stopp och översvämningar?


Förutom stopp i ledningar och pumpar. Ha alltid en papperskorg på toaletten där hushållspapper, våtservetter och annat skräp kan slängas. Kontakta oss för hjälp idag.


Det vi menar här är att stopp i avlopp inte är någon ny företeelse och att man rensat sådana innan dessa starka.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.