mandag 31. august 2020

Trappstege 2 steg

Trappstegar av högsta kvalitet. Köp online med års garanti! Vardagar mellan 07:och 17:00. Missa inte vår grymma rea under Black Friday. Mått hopfälld: B:x D:x H:cm.

Lokala avvikelser i sortiment kan förekomma. Vi reserverar oss för tryckfel, avgiftshöjningar från leverantör samt slutförsäljning. Jämför priser och läs recensioner på Byggtillbehör.


Vi hjälper dig att hitta rätt trappstege steg Byggtillbehör och göra ett billigt. Praktisk trappstege med fem steg för allehanda användning inomhus.


Hopfällbar arbetspall med steg på båda sidor. Med glidskyd halkfria steg samt säkerhetsspärr mot oavsiktlig hopfällning.

Testad och godkänd enligt EN. En stabil och rejäl trappa tillverkad i aluminium och har två steg. Alltid fri frakt och års garanti.


Du har blivit utlåst på grund av för många misslyckade inloggningsförsök. Använd funktionen för "Glömt lösenord" för att låsa upp och välja ett nytt.


Kännetecknande för trappstegen är just dess A-form som möjliggör ett arbete i olika höjder på stegen. Med en trappstege kan du arbeta utan. Massivt trä är ett slitstarkt naturmaterial.


De mönstrade stegen ger ett bra glidskydd. Aluminiumställning Zarges Z2Eurostar Modul A. Rekommenderas för användning inomhus.


Alla trappstegar i aluminium är utrustade med breda och halksäkrade steg. Köp din hopfällbara trappstege på. Kan vikas ihop när den inte används. Höjd till första trappsteg: ca.

En trappstege är ett utmärkt hjälpmedel både på arbetet och i hemmet. Smidig trappstege i stabilt utförande med säkerhetsbåge och gummiklädda steg. Försedd med hjul för enkel förflyttning.


Välj mellan en trappstege med - steg beroende på hur hög trappstege du behöver. Bra arbetsmiljöval”–godkänd upp till steg. ST : Köp: Avrundat till hel. Stege Eurostar Kombi Delad 6m.


Ett av Sveriges största och mest spännande sortiment inom pappers- och kontorsmateriel. Stabil trappstege som med dem halksäkrade ytorna gör den mycket säker att arbeta på. Ergonomiska stegfronter att luta smalbenen mot och greppvänliga profiler gör stegen både lättburen och.


Handduk Lana från Ekelunds serie Trends är grafiskt i gröna toner, perfekt för det stilrena köket. Allt du behöver till din arbetsplats.


Kontorsartiklar, papper, arbetskläder, kontorsmöbler, kaffe, toalettpapper och mycket annat till kontoret, lagret. Bär bara med dig den ultralätta trappstegen Kunder armen och ta med den närhelst du behöver städa hyllorna i källaren, tvätta fönstren.


Finns i olika utföranden från till steg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.