torsdag 15. oktober 2020

Uteplats tips

Allt från utebelysning till altaner och trädgårdsmöbler. Här hittar du inspiration och inredningsidéer till ditt hem för uteplats.


Vad passar inte bättre än att passa på att röja och fixa på. Behöver du tips på hur du kan förnya din uteplats ? Hitta skönaste läget: Ett däck eller en stenlagd uteplats kanske inte alltid gör sig bäst precis utanför huset.


Vi har samlat tusentals tips och bilder för att tända din inredningsgnista.

Hinner inte riktigt uppdatera med bilder hur det fortskrider utan det är främt på bloggen min som jag lägger upp allt löpande. För ett fulländat uteliv kommer här nyttiga tips och skön inspiration. För att uteplatsen verkligen ska komma till användning behövder den kännas ombonad. Träkomposit som altangolv?


Vilket ska man välja, vilket är bäst? Sommaren är här, och du ska inreda din uteplats. Kanske en ombonad altan eller en mysig balkong? Oavsett finns här härlig inspiration.

Vi bor på Gotlan på ett ställe som ligger nära en dal, det känns provensalskt och jag tänkte därför göra en medelhavs inspirerad uteplats med. Bevattning av anpassade odlingsbänkar Bevattningssystem som kan skötas av en person som använder rullstol: Bevattning av upphöjda. Att bygga en uteplats är ett relativt enkelt hemmajobb.


Ute-platsen blir mer ombonad och du kan gå ut utan skor! Att välja vilken sten man vill ha till sin uteplats kanske inte verkar så svårt. Här får ni uteplats inspiration värd en miljon!


Ni missade väl inte premiären av sommar med Ernst? Vi blev inspirerade att mysa i trädgården. Här är våra bästa tips för att skapa Ernst Kirchsteigers.


En altan och uteplats är ett måste för många med trädgård. Det blir gärna både lunch och middag ute när vädret så tillåter, mitt i den lummiga trädgården. Det får inte bara vara bekväm utan också funktionellt. Uteplatsen är en förlängning av huset som ska replikera sin inredningsstil.


För någon vecka sedan bloggade jag mycket om balkonger, altanter och terrasser och tipsade om hur man kan göra sin uteplats fin inför sommaren med ganska enkla medel. Vårens trender för uteplats och balkong.


Under året guidar Förbos trädgårdsmästare Katarina Svangård dig i konsten att bli kompis med växterna – i trädgården, på balkongen, i. En uteplats behöver inte vara ett svårt eller dyrt projekt.

Vi hjälper dig göra rätt val för att anlägga din uteplats utan problem. Ellinor önskar lite tips till sin inglasade balkong med utsikt mot havet (låter ljuvligt!).


Liten men charmig uteplats i vit, orientalisk stil. Våren och sommaren närmar sig och det är dags att inreda uteplatsen och balkongen.


Skapa rätt stämning i uterummet med textiler, färger och ljus – här är. Din uteplats kräver noggrann planering för att du ska kunna använda den precis som tänkt. Jag brukar säga att allt börjar med golvet och så även när det kommer till uteplatsen. Efter en lång vinter ser balkonggolvet ibland trist.


Vi funderar på att anlägga en uteplats på cirka kvadratmeter, men där finns nu gräsmatta och vi har tänkt lägga singel. Hur ska uteplatsen anläggas? Vi på Bostaden är måna om att det är fint i rabatterna i våra områden.


Det gäller även alla uteplatser. Här kommer några tips från våra. Här följer massor av härliga tips och råd om hur du lyckas med växterna och inredningen på din uteplats. Vi går igenom både tips för gör-det-själv-stenläggning och för den som anlitar.


Vanligtvis brukar stensättning utföras för att få en uteplats.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.