mandag 12. oktober 2020

Västtrafik kort

Vi har kort och biljetter för alla typer av resor. Oavsett om du reser ofta eller sällan. Här hittar du tidtabeller, kartor, linjesträckningar och. Västtrafik ansvarar för kollektivtrafiken i Västra Götaland.


Västtrafik kort

Här kan du söka resor, se biljettpriser och mycket mer. Tack för att du reser tillsammans! Registrera ditt kort på Mina sidor. Då kan du spärra det ifall du skulle bli av med det.


Som medlem på Mina sidor blir du också först med att få reda på. Beställ ditt seniorkort genom att ange din personliga kod (den står på svarstalongen i brevet du fått). Har du ett periodkort håller du bara upp kortet framför kortläsaren ombord.


Reser du med kontoladdning kan det hända att du måste trycka på kortläsarens. Men ta det lugnt - det är inte så krångligt som du inbillar dig. Varje kort har ett sista giltighetsdatum. Själva plastkortet och elektroniken i. Den här hemsidan fungerar inte i Internet Explorer eller tidigare.


Vänligen uppdatera din webbläsare eller välj en annan webbläsare. Men kortet har ett slutdatum. Efter några år går det inte att ladda om kortet mer. Få fria resor inom Göteborg stad under ert besök.


Västtrafik kort

Denna webbplats kräver att JavaScript är aktiverat. Du kan aktivera JavaScript, alternativt lägga till sidan i "Trusted sites" eller testa på en annan dator eller. Syftet är att reservera de bästa parkeringsplatserna vid. Den som är nyinflyttad i en kommun i Västra Götaland får ganska snabbt ett grönt kuvert i sin brevlåda.


Västtrafik kort

Det innehåller ett erbjudande om att prova. Fortfarande finns runt miljoner kronor att hämta ut. Kollektivtrafikresan som personalförmån Att subventionera kollektivresor är ett enkelt sätt för arbetsgivare att uppmuntra miljöanpassat resande.


Därutöver få kunder som nyligen slutat. Här finner du de villkor som gäller för resa med kollektivtrafiken i södra Sverige samt för biljettköp på Öresundståg. Hos Mecenat hittar du tusentals studentrabatter. Mecenatkortet ger studenter i Sverige unika erbjudanden, kampanjer, tävlingar och förmåner.


Om du reser ofta lönar det sig att skaffa ett period- eller årskort. Alla våra period- och årskort är dessutom opersonliga vilket innebär att du kan dela det. Varje dag görs nära en miljon resor med kollektivtrafiken i Västra Götaland. Resorna görs med bussar, spårvagnar, tåg och båtar.


Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Biljetter, resekort och priser. Få ett västtrafikkort för veckors åkande helt gratis. Erbjudandet är värt ca 8kr.


Man ska kunna åka buss och tåg, måndag- söndag. Entreprenör för Västtågen är SJ.


Ta tåget till semesterflyget någon enstaka gång eller pendla dagligen till jobb och skola – oavsett vad så finns ett antal olika biljettalternativ för att resa.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.