fredag 16. oktober 2020

Våtrumsmatta marmor

En av Nordens ledande mattbutiker på nätet för både privatpersoner och företag. Gratis leverans på 2-vardagar. Vi tillverkar din perfekta matta. Få hem din matta innan betalning.


Välja bland mängder av kvaliteter. Fasta storlekar eller fria mått.

Våtrumsmatta Tarkett Aquarelle Raw Concrete Dark Grey. Ett bra alternativ till ditt våtrum, badrum eller tvättstuga. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige.


En våtrumsmatta är både ett snyggt och praktiskt alternativ för ett säkert badrum. Till favoriterna hör marmor. Här hittar du inspirerande badrum i marmor - carrara marmor, kolmårds marmor m. Bläddra bland över 4badrum hos Sveriges största badrumsblogg!


Vit marmor ger den där lyxiga känslan av romerskt bad.

Vill du addera det där lilla extra – gå på mässingsdetaljer. Här visar vi marmor i olika badrum. Maffig marmor och blänkande mässing, vi listar produkterna som syns i andra avsnittet av Colorama rycker ut. På meters bredd finns ett mindre antal, lite mer exklusiva mönster.


Gå vidare med montering på golvet på samma sätt som på vägg. Marmor - och keramiktvätt. Snyggt plastgolv, vinylgolv och vinylmatta i fria mått. Här är smarta lösningen som gör att du enkelt kan fixa ett helt golv i marmor.


Fackhandelskedja inom färg, tapet och golv. Colorama satsar på service, kunskap och experter för att du som kund ska nå de allra bästa resultaten vid stora som. Upptäck en värld av golvlösningar: vinylgolv för användning av professionella, till sport och i bostäder och ett stort utbud av tillbehör och väggskydd.


Tips, råd och inspiration för dig som ska byta ut eller lägga in våtrumsmatta eller sätta upp våtrumstapeter. Idag är många badrum ganska stora och golv och väggar är kaklade med allt från klinkers till marmor. Vi har fräscha och spännande plastplattor från Bergo. Golvplattorna är tillverkade av slitstark plast.


Att byta plastmatta, även kallat våtrumstapet eller våtrumsmatta, i badrummet är i de allra flesta fall ett relativt okomplicerat jobb, med ett par. Kakel och klinker har länge setts som överlägsna våtrumstapet och våtrumsmatta när det kommer till att skapa en.

Stort utbud av snygga plastmattor från bland annat Horredsmattan. Köp din nya matta i vår webbutik idag. Fönster med fönsterbräda i marmor. Ljus våtrumsmatta och ljust marmorerat kakel.


Badrummet är utrustat med WC, handfat, spegelskåp, badkar och handdukstork. Eller så kan det gå i romantisk. Inför totalrenoveringen var jag inne på marmor, men eftersom det är ett ganska känsligt matrial så valde jag denna marmor -imitation istället i granit-keramik.


Utforska vårt utbud av skåp till badrummet. Vi erbjuder ett noggrant sammansatt sortiment av badrumsmöbler med handfat och underskåp i stilren dansk design. Tillbehör till Tätskiktsystem. Våtrumsskivor för normal och hög fuktbelastning.


GVK har i samarbete med Byggkeramikrådet tagit fram branschgemensamma kriterier för våtrumsskivor som tål hög.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.