mandag 8. november 2021

Yoghurtsås citron

Lätt och syrlig yoghurtsås med citron och honung. Citronsåsen passar utmärkt till fisk och fräscha sallader. Låt den gärna stå till sig i kylen över natten. Gör en enkel yoghurtsås med turkisk yoghurt och citron.


Gör den extra lyxig med fetaost och hackade soltorkade tomater. Yoghurtsås med citron och mynta. En kall sås som passar till grillat, couscoussalla bulgur med mera. Förvaras i kyl och kan förberedas dagar i förväg.


Go snabb och enkel är denna yoghurtsås med tahini, citron och vitlök som tillsammans blir en fantastisk god smakkombination med spännande umami, härlig. Stekt lax som serveras med spenat- och äggsallad samt yoghurtsås med wasabisting.


En enkelt och snabb yoghurtsås passar till det mesta. Den består av turkisk yoghurt smaksatt med salt, olja och en skvätt citron. Servera med lax, kryddris och yoghurtsås.


Du kan också välja att använda ruccolan som bädd åt. Foto: Ulrika Pousette (2) En fräsch kall sås som passar speciellt bra till grillat fläskkött.


Yoghurtsås citron

Detta är en mycket enkel och väldigt god kall yoghurtsås som vi använder till mycket. Vi tycker man kan ha den till nästan allt faktiskt. Sätt på ugnen på 2grader. Ta fram en ugnsfast stor form.


Gör en marinad av olivolja, citron, timjan och kinesisk soya som. Marockansk kryddad lax med citron yoghurtsås är ett snabbt laxrecept som alla kommer att älska!


Det är sylt fyllt med välsmakad smak och att såsen bara gör det. Skär köttet i ganska stora grytbitar, bryn kött och lök i smör i en stekpana.


Skär bort det gula från citronen och strimla det fint, pressa citronen. Citron, vitlök, persilja, honung och chilisås… Många fina smaksättare är sådant som nästan alltid finns hemma i. Enkelt recept på färsbiffar med fetaost, citron och timjan. Lyxigt till vardag och fest med fetaostbiffar, en örtyoghurt, broccoli och klyftpotatis.


Yoghurtsås citron

Grillad lax med kall yoghurtsås, ärtor och potatis är lättlagad middag som alla älskar. Glöm inte att grilla citronen, för den blir omtyckt att pressa över. Smaken blir alldeles fantastisk tack vare den ugnsbakade citronen som helt metamorferas och får.


Halloumi kan man få ett plötsligt sug efter, smaken, koncistensen, mmmm det ÄR gott! Speciellt tillsammans med en matig salla en god yoghurtsås och ett gott.


Recept på yoghurtsås med dill och citron. Skala och del allt i lagom stora bitar Blanda ihop olja, saften av en citron, kryddor som peppar, timjan, basilika, salt. Koka pastan enligt anvisningarna på paketet. Skölj och ansa zucchini, paprika, purjolök och broccoli.


Skär svampen i stora bitar och lägg i en ugnsfast form. Tre kalla såser som gör grillkvällen helt perfekt!


Mousserande citron - och limegranité En läskande och fräsch granité med frisk smak av mousserande äppelmust, citron och lime. Granitén har en härlig balan. Fick denna idé då vi hade mycket citronmeliss hemma. Annars används citronmeliss oftast som dekoration på desserter (som de flesta plockar bort).


Yoghurtsås citron

God efterrätt med jordgubbar och en klick smaksatt yoghurt med citron eller vanilj. Köttfärsrisotto med yoghurtsås. Mixa alla ingredienser i en blender till en slät sås.


Dela det här receptet med dina vänner! Vanlig svensk mat är oftast inte min favorit, vi har alltid ätit mat från alla världens hörn och jag har helt enkelt tyckt att svenskt varit tråkigt. Koka potatisen, häll av vattnet och låt ånga av. Lägg dem på en plåt och tryck till med baksidan av en sked så att de krossas lätt.


Lax, citron, spenat och oliver! Härliga smaker på middagsmaten i denna komposition av Sandra Mastio. Posts related to Raita med gurka - Enkel indisk yoghurtsås - Khira raita.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.