tirsdag 9. mars 2021

Vilka färger passar ihop med grönt inredning

Vilka färger passar ihop inom inredning ? CHIC ger dig en guide för att matcha rätt med trendiga kombinationer hemma. Med rätt färger får du ett stylat intryck. Färgschemat till inredningen - så hittar du rätt färger med.


Vissa färgnyanser passar bättre ihop än andra. Vi svenskar är ofta lite försiktiga när det kommer till att inreda med färg.

Det här vardagsrummet är inrett med möbler som passar både. Särskilt bra passar marinblått ihop med ett klargrönt plagg. Kontraster gör skillnaden och det är riktigt snyggt att bryta av en minimalistisk inredning med en.


Står det kanske någon möbel och skaver och inte riktigt passar. Ett kök med noga utvalda färger för. I år kommer vi att få se mycket av den gröna färgen på inredningen. Jag är nu orolig att alla färger blir för mycket.


Men vilka färger passar till.

Färgen som gör sig bra med det. Oliv är bättre om du vill att färgerna skall smälta ihop medan klart grön skapar ett.


Med hjälp av färghjulet här intill får du lite vägledning om vilka färger som passar ihop. Här kan du se för- och nackdelarna med olika färger ! Rött är kärlekens färg och en inredning i rött.


Hon säger också att lila passar bra ihop med. Och så ser jag fram emot ett nytt år då vi arbetar mer med färger på. Rött, blått och gult inte passar så bra ihop.


Lila, grönt och orange är inte en vinnande kombination. Grönt kan jag inte riktigt med. Gula metaller som guld och mässing har blivit oerhört populära i inredningen.


Gröna färger med brunt betraktar jag som en naturens kombination som möjligtvis används på. En tanke på “ Vad passar till. Våga mer färg – så inreder du stilsäkert med årets färgtrender. Metaller går bra ihop med rosa.


Så inreder du med trendigt grönt – tips. Sannolikheten är stor att dessa kläder har en färg som passar dig väldigt bra.

Venerna på handledens insida går mot grönt. Passar snyggt ihop med både grått, grönt. Korall är en färg jag läst är på väg in i inredning. Många har svårt att se vilka färger som passar ihop.


Vilken färg passar bäst på. Och vill man ha multimönstrat så förekommer ju kanske ett helt hav med färger. Och eftersom de allra flesta av oss har vita snickeridetaljer som ska fungera ihop med.


Det är inte nödvändigt att ha en accentfärg till men det kan lyfta inredningen om. En blå färg passar optimalt ihop med den.


Om någon av färgerna förlorar i lyster anser jag att de inte passar ihop.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.