torsdag 4. mars 2021

Weber sement

Se aktuella kampanjrabbater här! Stort utbud av trädgårdsprodukter. Används till betonglagnings- och gjutningsarbeten, som utfyllnads- och grovavjämning, som fogfyllnadsbetong eller elem.


Byggcement är ett Portlandcement som tillverkas i Skövde. Det har ordinär hållfasthetsutveckling i tidig ålder och hög normaltidshållfasthet.


Vi förser marknaden med byggmaterial för sunda system och ett hållbart byggande.

Sortimentet sträcker sig från standardbetong och cement till avancerade specialbetonger. SH- cement är ett portlandcement som tillverkas i Skövde och Slite. Det har snabb hållfasthetsutveckling och används till exempel vid krav på tidig formrivning.


Grovbetong används till gjutningsarbeten inom och utomhus i grövre än mm skikt t. Byggbart med hög tidig hållfasthet, för lagning av betong utan formsättning. Gullex Murcement A är ett universalbindemedel för blandning tillsammans med ballast (sand) och vatten till mur- och putsbruk klasserna A-C. Cementbruk A 0-2mm är ett torrbruk. Blandas endast med vatten för att få ett användningsfärdigt bruk för putsning och lagning och är även lämpligt som.


CM 6Lättmassa är en dammreducerad golvprodukt baserad på cement och EPS.

Anpassat speciellt för handapplicering. Används vid grovputsning, slamning och renovering av puts- och murverk samt vid murning över mark. Dry-Mix är en torrbetong som finns i två varianter.


Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Mørtler til opmuring, pudsning og tyndpudsning. Facadeisolering og murmaling. Billigare byggvaror helt enkelt.


Förutom cement bestod verksamheten av tegel, kalk och kalksten. För alla vanliga gjutningsarbeten. Lagning av betong i tjocklekar 5-mm. Vi tillverkar och marknadsför cement och erbjuder kunskap om användning av cementbaserade produkter.


Weber exm 7Expanderbetong fin. Betong och isolering i ett. Lagring sker i så torr miljö som möjligt. Vid längre lagring kan cementsäckarna kännas.


Ruiskutettava tai käsin levitettävä sementtipohjainen kaksikerrosrappauslaasti kiviaineisten alustojen rappaukseen sisällä ja ulkona. Avancerade golvsystem Fasadsystem, med. Tuote on osa weber VarmaRappaus-järjestelmää.


Järjestelmään kuuluvat webervetonit 4Kuiturappauslaasti, webervetonit VarmaPohjuste ja webervetonit VarmaPinnoite.

Rekomenduojamas sluoksnio storis ne mažesnis nei 30. Användningsområde Släckt murkalk E används som bidemedel i två putsbruksty-per enligt HusAMA.


Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat. Expanderande köldbetong, som säkerställer hållfasthetstillväxt även i minusgrader.


Lågalkaliskt, sulfaresistent portlandcement med moderat värmeutveckling. Torrbruk av cement och sand 0–mm. För gjutningsarbeten i skikt tjockare än mm. Lämplig till exempelvis plintar, stödmurar och trappor.


FX” FLEXIBLE HIGH-PERFORMANCE CEMENT -BASED WATERPROOF COATING PRODUCT weber. Varje arbetsdag avgår mellan och bulkbilar med cement till Stockholmsområdet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.